Адреси акціонерів – це закрита інформація

14.04.2006, 11:04 Переглядів: 1 680
„Я акціонер колісного заводу. Нещодавно, я отримав листа з Донецької області, з пропозицією продати акції. Знаю ще кількох людей, які отримали такі ж листи. Пропонують продати акції не лише колісного, але й інших підприємств Кременчука.

(З дзвінків до редакції)

Голова наглядової ради колісного заводу Геннадій Леготкін каже, що в Україні багато організацій, які цікавляться не лише акціями колісного заводу, але й акціями багатьох інших міських підприємств. Щодо домашніх адрес, то на підприємстві запевняють, що адреси акціонерів вони нікому не роздавали.
Із запитаням, звідки фірми з інших регіонів України можуть мати ці відомості, ми звернулись до приватного нотаріуса Світлани Дудкіної: “Отримати легально інформацію про акціонерів та їх адреси – теоритично неможливо. Ця інформація зберігається у незалежній реєстраційній компанії і є закритою. Але практично, її можна отримати через працівників цієї компанії. Ще один шлях – через пошту, бо підприємство розсилає своїм акціонерам листи-запрошення на збори. Свої акції через “підставну” фірму може скуповувати і саме підприємство, але в Кременчуці я такого не зустрічала. Взагалі, якщо підприємство скуповує свої акції, йому немає сенсу це приховувати, бо працівники, що мають акції, швидше продадуть їх своєму підприємству, ніж третій стороні. Але навіть якщо ви продаєте свої акції невідомій компанії, ризик невеликий. Головне, щоб ви не прогадали із вартістю цінних паперів, а отримані гроші не були фальшивими”.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх