Чи будете ви в цьому році консервувати овочі, фрукти?

20.06.2011, 10:24 Переглядів: 4 424
Мнение кременчужан.

ІРИНА:

– З такими цінами, як нині на полуницю, навряд чи консервувати будемо. Нам її хоча б просто поїсти. Брала полуницю по 23-25 гривень. Дачі своєї немає. Якби була, можливо, консервували б. А з базару — навряд чи. Дуже важко з такими цінами.

 НІНА ФЕДОСІІВНА:
– Як будуть свої овочі: огірки, помідори — то закриємо. Вишні закриємо. Моя сестра живе в Садках, в неї хороший садок. Ми їй допомагаємо обробляти і садок, і город. Купувати городину ні за що. Бо пенсія така, що половину доводиться віддавати за квартиру. А ще ж і одягтися треба, і дітям, і онукам допомогти.

ОЛЕГ:
– Консервацією займаються мама та дружина. У мами приватний будинок, багато землі. Дружина не працює, і я не хотів би, щоб вона працювала. Вони з мамою займаються городом, я допомагаю по можливості. Тож кожен рік закривають все своє. І в цьому році, звичайно, теж будуть консервувати.

ЯНА та САША
– Консервувати не будемо. Батьки потроху консервують, а ми — ні. Зараз краще піти та купити готове, а не вирощувати і не консервувати. Часу на це шкода. Я (каже Саша — ред.) на двох роботах працюю.

МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ:

— Звичайно, будемо. В нас є дача, все своє. Вистачає на дві сім’ї: і на нашу, і на доньчину. Хоча в цьому році з фруктами погано — мало зав’язалося. А все інше повинно непогано вродити.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх