Як вдало підібрати латексний матрац? Декілька порад від Barin House

11.03.2024, 12:00 Переглядів: 599 Р

 

Для комфортного та повноцінного відпочинку потрібно потурбуватися про відповідне спальне місце. При виборі основи варто цікавитися основним наповненням. Адже саме воно відповідає за належну підтримку хребта, ступінь жорсткості та багато інших моментів.

Зокрема попитом користується латексний матрац. Серед величезного асортименту https://barin.ua/matrasy/nastilu-is-lateks/ вдасться знайти безліч різних моделей. Тільки перед цим потрібно визначитися з основними критеріями вибору, про які нагадає Barin House.

Як правильно обирати матрац?

Постійне розширення каталогу дає можливість вибрати найкращу основу. Вам тільки потрібно визначитися з основними критеріями вибору.

Тип матеріалу

Латекс може бути натуральним і штучним. Більшість намагається віддавати перевагу натуральному. Він безпечний, екологічний, довго прослужить. Що стосується синтетичного, то він може дещо поступатися своїми функціональними особливостями.

Ступінь жорсткості

Вам потрібно орієнтуватися на вік та вагу тих, хто тут спатиме. До того ж враховуйте проблеми з опорно-руховим апаратом. Адже одним варто спати на м’якій основі, іншим потрібна досить жорстка.

Варто пам’ятати, що в деяких випадках окрім латексу тут можуть бути присутні ще й інші матеріали. Це варто враховувати та заздалегідь ознайомитися з усіма характеристиками.

 

Розмір

Для цього необхідно визначитися, хто тут спатиме. Для дітей і дорослих підбирають окремі варіанти.  Мінімальна ширина на одного має бути 70 см. Що стосується довжини, то до свого зросту додайте 20 см.

Якщо підбирайте матрац для дітей, то беріть з невеликим запасом. Вони швидко ростуть, а основа має прослужити хоча б декілька років.

Функціональні особливості

Більшість підбирає звичайний матрац, на якому можна відпочивати тривалий період. Декого ще цікавить топер. Його розстелюють поверх наявного спального місця, щоб приховати невеликі недоліки чи змінити ступінь жорсткості. 

Окремо варто сказати про моделі, які можна скручувати за потреби. Це має бути чітко вказано виробником. Якщо це не передбачено, то самостійно скручувати чи згинати основу заборонено. Це призведе до пошкодження наповнення.

 

Верхній матеріал матраца

У більшості випадків використовують бавовну. Цей матеріал досить якісний, має тривалий термін служби. Іноді тут ще може бути присутня шерсть. Такий двосторонній матрац можна перевертати при зміні сезонів.

Визначившись з основними критеріями, вам буде значно простіше розібратися в асортименті. Разом з Barin House підберете латексний матрац для довготривалого користування.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх