З нагоди Дня людей з інвалідністю провели цікавий захід для дітей, які найбільше потребують нашої уваги

4.12.2023, 11:00 Переглядів: 1 187

 

Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради від партії Батьківщина, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС разом з іншими благодійниками, з нагоди Дня людей з інвалідністю влаштували незабутній захід для діточок з Асоціації інвалідів дитинства «Новий дім».

Щорічно 3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю привертає увагу суспільства до численної верстви населення, яка має вроджену чи набуту інвалідність, а особливо дітей, які потребують постійної нашої турботи та допомоги.

Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради від партії Батьківщина, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, багато років активно допомагає Асоціації інвалідів дитинства «Новий дім», спрямовуючи зусилля на створення яскравих та щасливих спогадів для малят. Ось і цей захід був наповнений різноманітними цікавинками, що зробило його незабутнім для маленьких сердець. Дітки мали можливість взяти участь у різноманітних конкурсах, веселощах; поласувати смаколиками та отримати солодкі подарунки.

Усмішки на їхніх обличчях стали найкращою нагородою для організаторів події. Такі ініціативи не лише роблять життя дітей яскравішим, але й надають їм підтримку та надію на краще майбутнє.

Нехай цей день стане нагадуванням про те, що в кожному серці може розквітати квітка теплоти та розуміння. Бажаємо маленьким героям сміятися частіше, а всім нам намагатися бачити світ добрими очима та теплим серцем.


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх