Подарункові шахи: як справити незабутнє враження

25.10.2023, 11:25 Переглядів: 12 023 Р

Вибирати шахи на подарунок — нелегка й відповідальна справа. Навіть близькій людині, яка захоплюється цією стародавньою грою, буває важко вибрати сувенірні шахи, які влаштують на всі 100%.

А якщо стоїть завдання набір шахів купити людині з високим статусом — керівнику організації, бізнесмену, політику, громадському діячу відомому артисту чи художнику, — завдання набуває статусу «із зірочкою».

Насправді розв’язати його реально — достатньо завітати для цього на сторінку інтернет-магазину Fama https://fama.ua/uk/podarki/shahmaty. Тут знають, як вибрати й купити унікальні подарункові шахи на будь-який смак та гаманець.

 Основні критерії вибору

Якщо вам потрібні шахи, купити їх у подарунок найкраще з урахуванням таких особливостей.

  • Рівень гравця. Для любителя-початківця і для майстра, який грає роками та має певні досягнення, сувенірні шахи будуть відрізнятися. До того ж у другому випадку необхідно подбати про те, щоб фігури в наборі були дійсно ексклюзивні, а дошка відповідала певним вимогам щодо розміру клітинок, самої дошки та параметрів фігурок.
  • Нагода для дарування. Подарунок на день народження від близьких людей або колективу співробітників може бути більш дорогим, ніж, наприклад, на професійне чи державне свято.
  • Цільове призначення. Якщо потрібні просто дорогі шахи як прикраса інтер’єру робочого кабінету, бібліотеки чи вітальні, можна звертати увагу передусім на вартість і дизайн. Якщо шахи купуються безпосередньо для гри, будуть важливими інші характеристики.
  • Вимоги до зовнішнього вигляду. Традиційно дошку та фігурки виготовляють із деревини цінних порід, таких як дуб, вільха, червоне дерево. Однак можна зустріти також набори, для виготовлення яких були використані різноманітні метали (бронза, мідь, олово, іржостійка сталь), натуральне каміння (онікс, кварц, олександрит, яшма), слонова кістка, а для покриття — золото, срібло, родій.
  • Комплектація. Це може бути суто набір із традиційним наповненням або ігри «2 в 1», «3 в 1», дошки-підставки із вбудованими шафами, доповненнями у вигляді тематичних книг та інших корисних аксесуарів. 

    Де замовити

    Як вибрати у подарунок якісні шахи? Купити один з найдорожчих варіантів в Україні в будь-якому магазині чи завітати до Fama, щоб підібрати елітні шахи онлайн або в шоурумі в місті Київ. Ви будете приємно здивовані асортиментом, що представлений провідними виробниками та окремими майстрами, а також якістю обслуговування. Тут ви зможете придбати як колекційні набори, що стануть справжньою окрасою інтер’єру, так і класичні та більш функціональні — для регулярних ігор із друзями, колегами, бізнес-партнерами тощо.
Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх