Синупрет краплі: безпечний та дієвий засіб від нежитю та закладеності носу

24.08.2023, 09:30 Переглядів: 1 858 Р

 

За даними Центру медичної статистики міністерства охорони здоров’я України поширеність ринітів та синуситів, що мають у симптоматиці прояви нежитю, набряку та закладеності носа, складає до 500 випадків на кожних 10 тисяч пацієнтів. Статистика залежить від сезону, й у найгостріші фази найбільшого ризику інфікування гострими респіраторними захворюваннями може значно підвищуватись.

Без належного лікування нежить та закладеність носа можуть призвести до:

  • хронічного запалення вух або слизових оболонок носа – хронічних гайморитів та отитів;
  • ускладнень більш складного та небезпечного типу, як-от менінгіт та енцефаліт.

Тож за перших ознак набряку слизової носа та нежитю варто застосовувати ефективні та безпечні ліки. Наприклад, препарат на рослинній основі Синупрет для дорослих та дітей від німецької фармацевтичної компанії Біонорика у формі крапель.

Чому пацієнти віддають перевагу Синупрету у формі крапель?

Цей лікарський засіб є зручним у використанні. якщо йдеться про Синупрет краплі, в ніс вони не призначаються. Важливо зауважити, що Синупрет краплі в ніс не призначаються, а приймають перорально. Натомість застосування препарату передбачено перорально, що більш зручно для лікування діток віком від 2 років. Оскільки цю форму можна додавати до напоїв - вона буде дуже доречною і зручною для лікування риніту у дітей від 2 років. Також засіб підходить для прихильників рідкої форми лікарських засобів.

Як діє Синупрет у форматі крапель?

Синупрет краплі діють на основі потужного комплексу рослинних екстрактів квітів первоцвіту, трави вербени, щавлю, бузини та кореня горечавки . Їхні активні компоненти:

  • допомагають очистити носові пазухи та полегшують носове дихання;
  • сприяють відновленню роботи слизової;
  • зменшують набряк та усувають сухість;
  • знищують патологічну мікрофлору – бактерії та віруси;
  • підвищують захисні можливості імунітету до інфекційних захворювань.

Перед застосуванням препарату варто проконсультуватись з лікарем щодо доцільності застосування лікарського засобу. А також щодо алергічних проявів на будь-який із компонентів. Якщо на момент консультації відомо про алергію на рослинні складові, що є у складі, варто попередити лікаря про це.

Коли варто застосовувати Синупрет?

Препарат у вигляді крапель, як і інші форми лікарського засобу, застосовуються для лікування гострих та хронічних захворювань, що супроводжуються запаленнями приносових пазух, їхнього набряку та проявів нежитю.

Застосовувати лікарський засіб без рекомендації лікаря не варто. Адже тільки кваліфікований спеціаліст може визначити причину закладеності носа та підібрати дієвий і найголовніше безпечний засіб для лікування

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх