Ефективні стратегії просування: Як залучити більше глядачів на стрім в YouTube

21.08.2023, 10:40 Переглядів: 1 175 Р

 

Стрім на Ютуб – одна з топових функцій відеохостингу, яка дозволяє в режимі реального часу взаємодіяти зі своєю аудиторією. Згідно зі статистикою, глядачі на стрім Ютуб вважають за краще дивитися саме на живий контент, спостерігати за блогером без монтажу. Сьогодні ми підібрали кілька дієвих способів, які допоможуть накрутити більше глядачів на стрім Ютуб.

Як стріми допомагають розвивати Ютуб канал?


Існує кілька причин накрутити глядачів на стрім Ютуб. Прямі ефіри YouTube можуть значно допомогти у просуванні вашого каналу та залученні нової аудиторії. Нижче ви дізнаєтесь, як стріми сприяють розширенню та просуванню вашого каналу:

  • Привернення уваги. Стрім - це живий контент, який захоплює увагу глядачів. Поява нових сповіщень про стріму дозволяє глядачам планувати свій час для перегляду.
  • Взаємодія у реальному часі. Під час стріму ви можете спілкуватися з аудиторією в реальному часі через чат. Це створює більш глибокий зв'язок між вами та вашими глядачами, що сприяє зміцненню спільноти.
  • Розширення аудиторії. Накрутка глядачів Ютуб часто відбувається природним шляхом – люди просто стикаються із вашими матеріалами, коли гортають інші прямі ефіри. Якщо вміст цікавий, вони залишаться на вашій сторінці довше.
  • Вивчення думки глядачів. У реальному часі ви можете запитати глядачів про те, що вони думають про ваш канал, які відгуки мають про вашу діяльність, що хотіли б змінити та додати. Це допоможе вам краще зрозуміти аудиторію та створити контент, який дійсно зацікавить.

Чек-лист: ефективні стратегії просування та накрутка глядачів Youtube

Накрутка глядачів на стрім Ютуб для просування вашого каналу можлива декількома способами. Розглянемо основні варіанти розширення аудиторії:

  • Планування та анонсування. Заздалегідь оголосіть про майбутній стрім, створіть загадковий анонс, опублікуйте розклад стріму на вашому каналі та соціальних мережах, щоб глядачі точно знали, коли їм чекати трансляцію.
  • Контент та тема. Виберіть цікаву та актуальну тему для свого стріму. Це може бути проходження популярної відеоігри, обговорення актуальних подій у світі, навчальні уроки, формат питань та відповідей та ін. Важливо – вивчіть інтереси своєї цільової аудиторії та відштовхуйтеся від цього під час вибору теми прямого ефіру.
  • Якісне відео та звук. Не виходьте в прямий ефір, якщо камера знімає погано, а мікрофон передає звуки з шумами. Це відштовхне глядачів від трансляції.
  • Інтерактивність. Взаємодійте з аудиторією, відповідайте на коментарі та питання глядачів у чаті. Так ви зможете створити якийсь зв'язок зі своїми глядачами та заслужити додаткову довіру з їхнього боку.
    Створення образу та стилю. Створіть свій стиль та образ для стриму, щоб вас впізнавали серед інших авторів контенту. Це може бути пов'язане з логотипом, артами, інтерактивними елементами та візуальним стилем.
  • Використовуйте хештеги та ключові слова. При публікації анонсів та опису стріму використовуйте релевантні хештеги та ключові слова. Так вас буде простіше знайти через пошук.

 

Що таке накрутка глядачів Ютуб і навіщо вона потрібна?

Один із найпростіших та найефективніших способів швидкого розкручування вашого каналу – це накрутка глядачів Youtube. Пам'ятайте, що стріми з великою кількістю фоловерів частіше рекомендуються іншим користувачам. Накрутити глядачів можна двома способами – за допомогою платних та безкоштовних методів.


Накрутка глядачів на Ютубі буде корисною для каналів, які тільки почали стрімувати на відеохостингу і ще не зібрали свою активну аудиторію. Якщо ви вирішите купити глядачів Ютуб, ви зможете зосередитись виключно на створенні якісного контенту.

Накрутка глядачів на Стрім Ютуб: огляд топових сервісів

Ми підібрали кілька сервісів, де доступна накрутка переглядів на cтрім Ютуб. Ви можете вибрати оптимальний варіант для себе в залежності від того, як відбувається накрутка, від цін, особливостей взаємодії з сервісом та ін.

LikesID

Популярний сервіс для накрутки, який працює за принципом пакетних пропозицій. Ви вибираєте підходящий варіант, вносите оплату і чекаєте, доки почнеться накрутка Ютуб глядачів. Ви можете купити глядачів у наступних варіантах:

  • 100 глядачів YouTube - $0.99
  • 250 - $1.89
  • 500 - $3.591000 - $6.99

Чому вас може зацікавити накрутка на стрім Ютуб тут:

  • Кваліфікована. Саппорт на сайті працює цілодобово. Якщо ви зіткнетеся з тими чи іншими проблемами, або у вас виникнуть питання щодо того, як працює накрутка глядачів на стрім Youtube, ви можете негайно зв'язатися із саппортом.
  • Надання гарантій. Кожен замовник на сайті отримує гарантію протягом 30 днів з моменту виконання накрутки. У рамках цього терміну всі виявлені проблеми та недоробки будуть усунуті безкоштовно.
  • Досягнення поставленого результату. Співробітники сервісу постійно вдосконалюють алгоритми накрутки глядачів на Ютуб. Це дозволяє на 100% досягати поставленого результату.
  • Просте замовлення через сайт. Ви можете придбати перегляди в Ютуб із утриманням всього за пару хвилин.

 

SocialBoss

На цьому англомовному сайті ви також можете купити глядачів на стрім youtube. Для залучення глядачів не потрібно реєструватися в системі, просування відбувається електронною поштою, в результаті процес проходить максимально швидко і комфортно. Сайт працює англійською мовою, але за рахунок простого та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу проблем із придбанням переглядів у вас не виникне. Перегляди, підписки та інші дії у рамках просування проводяться з урахуванням обраної геолокації (Україна, Європа, Світ).

За скільки можна купити перегляди:

  • 500 глядачів - $8.99
  • 1 000 - $15.99
  • 2 000 - $31.99
  • 2 500 - $39.99

Videosgrow.com

Сайт працює за аналогічним принципом. Його головна перевага – він взаємодіє виключно з Ютубом, у результаті максимально враховує особливості місцевого алгоритму. Накрутка стріму Ютуб здійснюється пакетами. Ви просто вибираєте потрібну кількість глядачів, вводите посилання на трансляцію та вносите оплату. Далі накрутка глядачів на Youtube відбувається автоматично.

Скільки коштуватиме накрутити глядачів Ютуб:

  • 1000 переглядів  для стріму - $15.99
  • 2500 - $39.99
  • 5000 - $79.99
  • 7500 - $119.99

Socialsgrow.com

Ще один варіант для блогерів, котрі хочуть накрутити перегляди на трансляцію. Принцип сайту такий самий - доступно кілька пакетів залежно від вартості та кількості глядачів. Працює саппорт, який відповість на всі питання, що вас цікавлять. Внести оплату можна за допомогою електронного гаманця, банківської картки або крипти.

Скільки коштує накрутка стрім Ютуб:

  • 1000 лайв-переглядів - £ 13.00
  • 2500 - £ 32.99
  • 5000 - £ 65.19
  • 7500  - £ 97.99

 

Jetinsta

Jetinsta - це сервіс маслайкінгу, масфоловінгу, відписок для Інсти. На відміну від інших схожих веб-сайтів, тут накрутити глядачів можна лише у випадку, якщо ви робите анонси в Instagram. На платформі відсутній тестовий період. За рахунок багатофункціональності сайт підійде для просування Ютуб та інших соціальних мереж.

Встановлена мінімальна сума поповненя незалежно від типу послуг, що замовляються. Також сервіс не надає можливості купити перегляди окремо.

Socialbooster.me

Платформа працює з різними соціальними мережами, тут вам буде доступна накрутка ботів на стрім Ютуб. Також зможете розкручувати свої сторінки на інших платформах. Ціни цілком прийнятні, при цьому немає жодної інформації про гарантії, що надаються. Також деякі користувачі відзначають, що послуги накрутки часто надаються не в повному обсязі.

Addmefast.com

AddMeFast – це мережа, яка допоможе розширити вашу соціальну присутність. Тут ви зможете замовити різні види активності, у тому числі доступна і Youtube накрутка глядачів. Сайт працює за принципом біржі із завданнями. Плюс – видаються безкоштовні бали, які можна витратити на просування. При цьому складно заздалегідь зрозуміти, який рекламний бюджет слід виділити на накрутку.

Unu.im

Дещо не класичний сервіс, де ви зможете накрутити глядачив. Це біржа мікрозавдань, де ви зможете вибрати виконавця та призначити на нього певне завдання, наприклад, переглянути ваш стрім. Тут низькі ціни, але процес просування досить складний.

Спочатку вам потрібно буде пройти реєстрацію, далі створити проект та дочекатися виконавців. З кожним користувачем потрібно працювати вручну. Якщо вам потрібно накрутити на стрім 100 переглядів, процес займе багато часу. Також складно розраховувати бюджет, який буде потрібний для досягнення певних показників.

UlikeFarm

На сайті вам буде доступна накрутка глядачів на Ютуб стрім. Тут можна купити не лише глядачів, а й замовити інші види послуг:

  • Перегляди відео. Ви можете купити глядачів на стрім Ютуб та вказати необхідний час утримання.
  • Лайки та дизлайки на відео;
  • Підписники та ін.

Ще одна особливість – можливість безкоштовного просування. Для цього потрібно буде зібрати певну кількість балів за ті чи інші дії.

Деякі користувачі скаржаться, що вказана на сайті ціна не відповідає дійсності, оскільки при проведенні платежу списується додаткова комісія.

 

Кому буде корисна накрутка переглядів на стрім Ютуб?

Накрутка глядачів буде корисною для різних категорій користувачів відеохостингу:

  • Ютубери та блогери. Для тих, хто вже створює контент на YouTube, розширення аудиторії на стрімі допоможе залучити нових глядачів та підписників, якім цікава тема каналу.
  • Освітні канали. Для тих, хто надає навчальний контент, стріми можуть бути додатковим інструментом взаємодії з аудиторією в реальному часі.
  • Креативні творці контенту: Артисти, музиканти, художники та інші творчі люди можуть використовувати стріми для демонстрації процесу створення контенту та взаємодії зі своєю аудиторією.
  • Експерти та фахівці. Якщо ви експерт у певній галузі, стріми можуть допомогти вам поділитися своїми знаннями та досвідом з аудиторією, ставити запитання та ділитися порадами.

Висновок

Накрутка глядачів – це відмінний спосіб збільшити постійну аудиторію свого каналу, кількість лайків, підписників та ін. Прямі ефіри цікавіші глядачам, ніж заздалегідь записаний контент. Щоб накрутка пройшла за всіма правилами, вибирайте якісні сервіси, які працюють у відповідності до алгоритмів Ютуба.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх