Чи варто купувати ігрове крісло: плюси та мінуси

17.08.2023, 11:00 Переглядів: 1 270 Р

 

Крісла для геймерів: які особливості цих моделей офісних стільців? Деталі в нашій статті.

Відеоігри — чудовий спосіб розслабитися після насиченого дня, поринувши до віртуальної реальності. Але щоб ігрова сесія не стала причиною дискомфорту та болю в області попереку, шиї та плечей, варто купити професійне геймерське крісло — функціональне, зручне, з широким набором додаткових опцій. Але чи варте це придбання вкладених грошей: огляд плюсів і мінусів такої покупки допоможе ухвалити виважене та раціональне рішення.

Основні переваги геймерських крісел

Тривале перебування в статичній позі згубно впливає на хребет. Тому лідери ігрової індустрії розробляють спеціальні конструкції, ретельно продумуючи ергономіку кожної моделі аж до найдрібніших деталей. Завдяки цьому власникові виробу доступні такі переваги:

  1. Комфорт і правильна підтримка спини. Для зручності користувача передбачені практичні подушки для попереку та шиї, а також механізм регулювання нахилу та висоти. Це допомагає зайняти правильну позу, що дуже важливо для тривалого перебування перед екраном.
  2. Стиль та естетика. Крісла, розроблені спеціально для геймерів, отримали незвичайний, часто агресивний дизайн із яскравими деталями. Це дає змогу додати до ігрового простору оригінальний акцент. Варіанти доступних кольорів практично не обмежені: від соковитих відтінків до нейтральних забарвлень.
  3. Додаткові функції. Поворотні підлокітники, підголівник з ефектом пам'яті, а також поперекова опора з можливістю окремого регулювання — важливі елементи, які перетворюють базову конструкцію на функціональне та зручне робоче чи ігрове місце.

Довговічність виробу безпосередньо залежить від якості матеріалів, що використовуються. Сучасні рішення виготовляються з ультраміцних тканин. А багатошаровість надає конструкції приємної м'якості.

 

Недоліки купівлі професійного ігрового крісла

Основний мінус — доволі висока вартість. Геймеру доведеться віддати значну суму за власний комфорт, але це важлива інвестиція у задоволення, продуктивність і здоров'я. А заощадити допоможуть такі лайфхаки:

  • оформлення купівлі товару на виплат — велику суму можна розбити на декілька менших платежів;
  • акції — у період розпродажів або проведення святкових заходів можна купити вподобану модель із додатковою знижкою;
  • спецпропозиції — багато торговельних точок пропонують покупцям вигідні умови, тому корисно регулярно моніторити зміни цін у кіберспортивних магазинах, щоб встигнути оформити замовлення за найкращою ціною.

Таким чином вдасться добре заощадити, а нове придбання прикрасить простір кімнати або кабінету, ставши чудовим доповненням до наявного геймерського арсеналу.



 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх