Оформлення робочої візи в Польщу з «ЄВіза»: легко, швидко, надійно

10.08.2023, 11:00 Переглядів: 1 249 Р

 

Потрібна допомога в оформленні документів для робочої візи до Польщі та Чехії, але не знаєте з чого почати? У "ЄВіза" підкажуть, як оформити повний пакет документів без прив’язки до роботодавця та регіону. Навіть відсутність запрошення на роботу не проблема - в агенції зможуть оформити нове запрошення від перевіреного роботодавця!

На сайті компанії https://multi-viza.com.ua/ можна знайти детальну інформацію щодо послуг. Так, найбільшим попитом користується оформлення віз в Польщу на 6, 9 місяців або на рік, страхування до візи та оформлення Зеленої карти на авто.

Чому варто обрати саме "ЄВіза"

У компанії є низка суттєвих переваг, що вирізняють її серед конкурентів:

  • 8 років ефективної роботи на ринку;
  • понад 950 віз, оформлених лише за останні пів року;
  • компанія працює в усіх регіонах України;
  • гарантія щодо оригінального походження документів.

А ще компанія надає повну інформаційну підтримку громадян України у Польщі з різних питань щодо виїзду, роботи і перебування на території ЄС. Щоб отримати консультацію, достатньо просто зайти у блог, вибрати тему, що цікавить, і отримати повну відповідь на запитання.

Як оформляється віза

Сам процес максимально простий. Віза буде оформлена під діючу компанію без прив’язки до роботодавця та регіону. Після її відкриття потрібно лише підійти до роботодавця, який переоформить запрошення - і далі можна легально працювати у будь-якій польській компанії.

На початку роботи фахівці аналізують візову історію замовника, усі заїзди та виїзди, та підбирають оптимальне рішення для відкриття візи до Польщі.

Наступний крок – це підписання договору, адже агенція "ЄВіза" працює лише офіційно. Саме договір є гарантією того, що ви дійсно отримаєте допомогу з відкриттям візи, а не подаруєте аванс аферистам. Агенція піклується про свою репутацію, тож максимально зацікавлена у позитивному результаті співпраці!

Важливим чинником для отримання візи є запрошення від надійної компанії. У "ЄВіза" ретельно відбирають компанії для співпраці - це лише авторитетні фірми з великим досвідом роботи на ринку Польщі.

Після того як запрошення видано роботодавцем у Польщі, його пересилають до головного офісу в Києві, і далі йде підготовка інших документів - оформлення страхового полісу, заповнення анкети та пакету документів для Нової пошти. Після того, як весь пакет документів зібрано, його надсилають замовнику Новою поштою (також є можливість забрати його в київському офісі). Подання документів відбувається у візовому центрі або через Нову пошту за місцем прописки.

Далі документи розглядають у консульстві Польщі, перевіряють на наявність порушень. Це може зайняти близько 10 днів, після чого віза до Польщі буде схвалена та видана вам на руки.

Медичне страхування

Для відкриття візи та перетину кордону необхідно мати поліс обов’язкового медичного страхування. У "ЄВіза" подбали і про це - тут можна замовити страховку для будь-якої країни ЄС, яка буде відповідати всім вимогам консульства та візового центру.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх