Банківські продукти для бізнесу: огляд

2.08.2023, 13:31 Переглядів: 1 123 Р

 

Здавалось би, що можуть запропонувати банки власникам бізнесу? Відкриття рахунків, кредити та депозити? Так, однак це — далеко не весь список доступних для підприємців пропозицій.

 Щоб дізнатись більше про роботу банків, ознайомтесь з нашим матеріалом: можливо, саме тут ви знайдете послугу, яку давно шукали!

Еквайринг

Еквайринг — це встановлення POS-терміналів на торговій точці, що дає можливість клієнтам розплачуватись за товари/послуги карткою. Серед інших переваг послуги:

  • Друк чеків;
  • Перегляд операцій за поточну добу;
  • Друк дублікатів чеків за потреби;
  • Інтеграція з ПЗ підприємства.
    Послуга торговельного та інтернет-еквайрингу доступна в Укрсиббанк ukrsibbank.com/middle-and-small-business/. Банк пропонує вигідні тарифи та сучасні термінали, а також перевіряє платоспроможність платників 24/7. Крім цього, тут ви знайдете також безліч інших послуг для власників бізнесу.

Інкасація

Щоб не перевозити готівку щодня та не ризикувати втратити великі суми коштів, замовте послугу інкасації: в цьому випадку озброєні працівники банку перевозитимуть цінності з/у відділення банку на броньованому авто, а сам банк нестиме повну відповідальність за збереження та доставку грошей. Після перевезення готівки у відділення точна сума буде переказана на ваш рахунок, що пришвидшить процес та позбавить від зайвих проблем.

Кредит під заставу депозиту

Маєте відкритий депозит в банку? Отримайте позику під заставу вкладу та розв'яжіть поточні потреби в бізнесі без зняття коштів з депозиту та втрати відсотків за ним. Серед переваг такого методу — мінімальний пакет документів та вимог, отримання до 90-100% суми депозиту, а також нижчі, ніж зазвичай, відсотки.

Зарплатні проєкти

Позбавтесь від зайвого головного болю та довірте справу професіоналам: банківські працівники раз в обумовлений період перераховуватимуть грошові винагороди (зарплати, стипендії тощо) з вашого рахунку на рахунки визначених осіб. Крім цього, певні банки, як от Укрсиббанк, включають в послугу й інші рішення, серед яких страхування, накопичувальні рахунки тощо. Серед переваг пропозиції:

  • Зарахування однією відомістю;
  • Гарантія своєчасного переказу;
  • Швидке зарахування на рахунки;
  • Відсутність додаткових комісій;

Повна конфіденційність.

Страхування

 

Через банк власники бізнесу також мають змогу оформити страховий поліс на автомобіль та нерухомість, застрахувати відповідальність перед третіми особами, оформити поліс для виїзду за кордон та багато іншого. Саме співпраця з банком вигідна тим, що нерідко установи пропонують різні знижки та бонуси, дозволяють розтермінування платежу без підвищення вартості поліса, а також надають цілодобову підтримку.

Розрізняють й інші послуги, серед яких вклади, кредити, овердрафт, документарні операції, пакетні пропозиції, ЗЕД тощо. Обирайте потрібну, звертайтесь до банку та насолоджуйтесь всіма перевагами обслуговування!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх