Здоров’я та відпочинок: вас запрошує «ПОЛО-МЕДЛАЙФ»

2.08.2023, 09:41 Переглядів: 2 168 Р

   

Сучасне та ефективне обладнання. Висока ефективність методик лікування. Комфортні умови отримання послуг. Чудовий готель. Затишна територія, яка дозволяє отримати максимальний релакс  

В єдиному у регіоні лікувально-оздоровчому спа-комплексі «ПОЛО-МЕДЛАЙФ» ви маєте унікальну можливість виправити будь-яку проблему зі здоров’ям за допомогою новітнього високоефективного обладнання та різноманітних результативних методик лікування.

«ПОЛО-МЕДЛАЙФ» - це оздоровчі та лікувальні програми, соляна кімната, басейн, спа-зона, спортзал та готель – в одному місці. Тут ви можете значно поліпшити своє здоров’я, відпочити й розслабитися за доступну ціну.

Отже, розповімо про 5 причин, чому варто завітати до «ПОЛО-МЕДЛАЙФ».

 Сучасне та високоефективне обладнання

«ПОЛО-МЕДЛАЙФ» оснащений надсучасним та високоефективним обладнанням для проведення як класичних медичних процедур та маніпуляцій, так і унікальних сучасних методів лікування. Аналогів деякого обладнання немає не лише у місті, але й у регіоні! Завдяки цьому тут можна пройти повноцінний курс оздоровчих та лікувальних процедур, реабілітацію, а також обстеження в лабораторії, яка співпрацює із «Сінево».

Висока ефективність методик лікування

У медцентрі розроблені різні спеціальні та суперефективні лікувальні програми. Тут працюють висококваліфіковані та найкращі лікарі міста. Вони підберуть для вас індивідуальну програму з урахуванням побажань та стану здоров’я та супроводжуватимуть на кожному етапі оздоровлення для забезпечення найкращого результату. Висока ефективність методик лікування досягається завдяки кваліфікації фахівців, комплексному підходу до лікування та багатому арсеналу можливостей медцентру.

Комфортні умови отримання послуг

У «ПОЛО-МЕДЛАЙФ» усе продумано до дрібниць, надто у самій будівлі. Сучасний інтер’єр та клімат-контроль покликані забезпечити вам у приміщенні комплексу комфорт у будь-яку погоду, а також ліфт та інклюзивний (безбар’єрний) простір для максимально зручного пересування.

Чудовий готель

Для гостей Кременчука та місцевих жителів, яким незручно або складно діставатися медичного комплексу для щоденного проходження процедур або які потребують затишної атмосфери для відпочинку, є сучасний комфортний готель «ПОЛО-МЕДЛАЙФ». Він знаходиться на території комплексу. У готелі сучасний дизайн у заспокійливих тонах, зручні ліжка та подушки, просторі ванні кімнати, окрема їдальня та смачна кухня. У кожному номері є вихід на балкон. Між готелем та лікувальним блоком - внутрішній перехід, тож ви можете абсолютно спокійно після відвідин басейну або процедур перейти до готелю навіть у халаті та капцях. Якщо ви проходите оздоровчий курс за однією з програм медичного центру, то для вас діє знижка на проживання – 20%.

 Затишна територія, яка дозволяє отримати максимальний релакс

Весь комплекс «ПОЛО-МЕДЛАЙФ» розташований подалі від гамірливих трас, на мальовничому березі річки Сухий Кагамлик. Завдяки затишному місцю, зеленій території та гарному пейзажу можна отримати максимальний релакс під час пробіжки, прогулянки або просто відпочинку у розташованому поруч, на березі річки, ресторані «ІВУШКИ». Для любителів водних розваг та активного драйвового відпочинку влітку по сусідству - аквапарк «ПОЛО-сіті».

І все це зовсім поруч, у межах Кременчука!
Тож не втрачайте часу – завітайте до «ПОЛО-МЕДЛАЙФ»! Ми відкрилися, щоб саме ви були здорові!

 

Чекаємо на вас за адресою:

м. Кременчук, вул. Героїв України, 14-г

Запис на консультацію до лікаря: 096 7777 654

Бронювання номерів готелю: 096 7777 651

Слідкуйте за нами в Instagram або на сайті.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх