Кременчуцьке підприємство «Енерго-плюс» допомагає відновити електропостачання в оселях українців

12.04.2023, 11:00 Переглядів: 2 270 Новини компаній

 

Відновлення об’єктів енергосистеми – пріоритетне завдання, адже від цього залежить і економіка України, і комфортне життя українців

Більше 1200 ракет та дронів ворог вже запустив по об’єктам енергосистеми України, 250 з них – влучили у ціль. Відновлення зруйнованих підприємств – то завдання номер один для енергетиків всієї країни. Кременчуцьке підприємство «Енерго-плюс» допомагає відновлювати об’єкти критичної інфраструктури у різних куточках України. Бригади працюють всюди, де ворожі ракети залишили свій жахливий слід.

Наразі ситуація із електропостачанням в Україні стала більш стабільною. І в цьому також заслуга енергетиків з Кременчука. Зокрема, роботи проводили у Харкові, Вінниці, Чернігові, Києві, Кременчуці та інших містах України. На даний час роботи продовжуються, але говорити конкретно, які саме об’єкти допомогли відновити фахівці «Енерго-плюс» не можна, бо ця інформація не підлягає розголошенню.

Підприємство «Енерго-плюс» створене у 2013 році, і у квітні 2023 року святкує ювілей. За ці десять років компанія пройшла довгий, складний шлях. Але наразі кременчужанам є чим пишатися.

ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Енерго-плюс» є одним з провідних підприємств Полтавського регіону у галузі електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. З початком прямої російської агресії, компанія бере безпосередню участь у виконанні аварійно-відновлювальних робіт на об'єктах критичної інфраструктури, зокрема на найбільших підприємствах України енергетичної та промислової галузі. Фахівці підприємства виконують роботи «під ключ» - від проектування до виготовлення та монтажу складних технологічних механізмів.

Підприємство «Енерго-плюс» здійснює роботи на таких об’єктах:

  • Теплові станції та централі
  • Гідроелектростанції
  • Котельні
  • Водоканали
  • Підприємства харчової промисловості
  • ГЗК
  • Підприємства транспортної інфраструктури

Та інших.

Наразі ворог продовжує спроби знищити енергосистему України, щоб занурити нашу країну в морок. Але це йому не вдасться. Енергетики працюють вдень і вночі задля сталого функціонування не лише об’єктів критичної інфраструктури, а й економіки України загалом. Доки є фахівці, які здатні оперативно відремонтувати пошкоджене обладнання на ТЕЦ, ГЕС та інших об’єктах, то всі українці будуть зі світлом.

 

Автор: новини компанії
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх