IT STEP SCHOOL оголошує про відкриття набору в початкові класи на 2023\2024 навчальний рік у місті Кременчук.

6.04.2023, 10:09 Переглядів: 1 854

Раніше школа приймала учнів з 5-11 класів, але тепер учні зможуть навчатись від першого до одинадцятого класу. Це велика новина для міста, тому що IT STEP SCHOOL вже має стабільну репутацію і відома як одна з провідних шкіл України. Цієї суботи, 8 квітня об 11:00, відбудеться презентація IT STEP SCHOOl, де батьки зможуть дізнатись більше про те як побудоване навчання в IT STEP SCHOOL, побачити на власні очі в яких умовах навчаються діти та задати питання директору!

 

Якісна освіта та сучасний підхід до навчання

В IT STEP SCHOOL застосовують новітні методики викладання та міжнародний досвід, який вчителі отримують за допомогою постійного вдосконалення не лише через переатестацію раз на п’ять років, а й постійно відвідуючи освітні заходи, тренінги, майстер-класи та конференції – як в Україні, так і за кордоном.

Ми переконані, що основне завдання школи - це дати дитині знання, які допоможуть їй у побудові кар’єри і ефективного майбутнього життя. Чи дає це звичайна школа? Наша впевнена відповідь - ні! Сучасний світ пішов далеко вперед, а програми, за якими продовжують вчити дітей в звичайних школах, на багато років відстають від життя і не несуть реальної користі. Навіщо вашій дитині загальний набір знань, якщо гугл все рівно знає більше? Наше основне завдання - це дати дитині перш за все навички мислити, щоб дитина була самостійною особистістю, здатною ефективно і осмисллено будувати своє майбутнє.

Поглиблене вивчення іноземних мов

IT STEP SCHOOL - ліцензована інноваційна школа з поглибленим вивченням IT та популярних в світі іноземних мов: англійської, а також німецької або французької на вибір. Тут є надсучасна лабораторія фізики і хімії, щоб кожна дитина могла сама робити досліди і пізнавати світ, а не просто читати про це з підручника. А стежити за успіхами дитини ви можете в будь-який час онлайн - за допомогою електронного щоденника MyStat, який завжди вам доступний.

 

Але родзинкою викладання і вивчення іноземних мов у нашій школі є те, що ми розподіляємо класи на підгрупи (не просто навпіл ділимо список класу), а учні пишуть тест. І за результатами тесту вчителі, враховуючи бали написання, розподіляють на підгрупи за рівнем володіння мовою. Може бути високий, середній та низький рівень. Але кожен учень через 3 місяці може скласти тест ще раз і потрапити у підгрупу з вищим володінням мови (до речі, у нас є такі історії) або, на превеликий жаль, понизитися. Але як правило, діти підвищують свій рівень.

Інтегровані уроки

 

Унікальна концепція інтегрованих уроків дає можливість щодня застосовувати практичні знання, отримані на одному предметі, в рамках іншого. Знання з фізики застосовуються в робототехніці. Математики - в програмуванні. Географії в 3D дизайні. Все це дозволяє IT STEP SCHOOL викладати стандартні шкільні предмети на якісно новому рівні з дотриманням вимог Міністерства Освіти.

Креативні завдання та активності

Є креативні завдання у стінах школи, до виконання яких залучають увесь клас, щоб навчити школярів працювати у команді. Учні готують презентації, бренд-буки, квести тощо.

 

Для дітей влаштовують гральні клуби, клуби перегляду фільмів та фізичні активності. За усе це відповідають куратори. За кожним класом закріплено свого куратора – спеціаліста із психологічною або з медичною освітою, який відповідає за здорову атмосферу у колективі.

Віртуальна валюта, за яку можна купити реальні речі

«Гейміфікація – це процес впровадження ігрового компонента в якусь звичайну справу. Окрім звичайної 12-бальної шкали оцінок, в нашій школі є додаткова мотивація у вигляді віртуальної валюти за банальні вчинки.

 

У приватній школі IT STEP School сучасні не тільки аудиторії й методики викладання, а й коридори та місця для дозвілля школярів. Інтер’єр більше нагадує європейські офіси, в яких є місце для спокійного відпочинку і рухливих ігор.

У вільний час діти з задоволенням грають в настільний теніс та інші рухливі ігри, іноді забуваючи навіть про улюблені мобільні додатки.

Щоб отримані знання мали цінність, вчитель має лише керувати процесом пошуку інформації

Комп’ютери – звичні атрибути щоденних занять в IT STEP School. Цікаве нововведення – використання окулярів віртуальної реальності для «прогулянок» країнами світу на уроках географії, чи повного занурення в організм людини на уроці біології.

 

Чи не забагато гаджетів для загальноосвітньої школи? Річ у тому, що в сьогоднішньому світі VR-окуляри, планшети, комп’ютери – це потужні інструменти доступу до унікальної інформації.

Вчитель IT STEP School – це наставник, який не завантажує учнів переказуванням тексту з підручників. Діти отримують змогу самостійно знайти усю необхідну інформацію, а вчитель лише керує процесом пошуку. І лише в цьому випадку отримані знання мають цінність і застосовність на практиці.

Приватна школа нового покоління IT STEP School – це учбовий заклад нового формату, який використовує сучасні методи і європейський досвід для розвитку і навчання дітей.

В IT STEP SCHOOL ваші діти захищені

Ми створили всі умови для безпечного і комфортного перебування дитини у сховищі під час повітряної тривоги. Маємо власне сертифіковане укриття, де є все необхідне для тривалого перебування. Тому з осені, коли всі школи працювали в онлайн-форматі, IT STEP SCHOOL працювала й працює в звичайному режимі.

Ми повністю усвідомлюємо: найцінніше, що є у школи – це діти, яких нам довіряють. І тому ми надаємо їм всі можливі гарантії надійного укриття і безпечного навчання.

Завдяки старанням і підготовці укриття в IT STEP SCHOOL попри війну ваша дитина продовжить отримувати якісні знання та спілкуватись з однолітками перебуваючи У БЕЗПЕЦІ.

Презентація IT STEP SCHOOL 8 квітня!

 

Запрошуємо всіх батьків і дітей більш детально дізнатись про IT STEP SCHOOL, на презентації! На ній Ви:

  • Познайомитеся з директором школи – Бобер Ілоною Михайлівною
  • Відвідаєте екскурсію школою нового покоління
  • Почуєте особливості навчання і методи викладання
  • Дізнаєтеся більше про навчальні предмети і як вони поєднуються з IT
  • Отримаєте відповіді на всі питання щодо ІТ-школи

Чекаємо вас 8 квітня об 11:00 у IT STEP SCHOOL (вул.Соборна, 18/14, БЦ "Престиж-хол", 3 поверх).

Не втрачайте шанс - реєструйтесь вже зараз за посиланням: https://kremen.itstep.org/events/we-invite-parents-and-children-to-the-presentation-of-the-secondary-school-of-the-future-it-step-school

Або за телефонами:

067 899 09 16

073 797 88 17

050 426 07 51

 


Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх