Київстар розповідає про те, як знизити витрати на мобільний зв’язок, інтернет і телебачення

2.11.2022, 13:00 Переглядів: 2 952

 

Навіть у мирний час люди здебільшого намагаються економити та планувати бюджет. Нині ж українцям вкрай важливо підходити до своїх витрат розумно. Про те, як заощадити до 50% витрат на телеком-послугах, розповів Київстар.

Пропонуємо вам просту ідею. Порахуйте, скільки ви платите за мобільний зв'язок, потім скільки коштує домашній Wі-Fі від місцевого провайдера, тоді додайте вартість телебачення, ну і якщо полюбляєте фільми та не підтримуєте піратство, то ще плюс стримінговий сервіс на кшталт Netflix. У результаті загальна сума за всі ці послуги може сягнути 1000 гривень на місяць!

Київстар пропонує вам суттєво зекономити, не втративши при цьому ані на кількості, ані на якості послуг. Обирайте тарифи з лінійки «Все разом». Це пропозиція, що включає в себе мобільний зв'язок, фіксований домашній інтернет та онлайн-телебачення Київстар ТБ за ціною від 250 грн./міс. Близько 900 тис. українців обрали для себе такий тариф і заощаджують щомісяця.

Конкретно в Ковелі діє тариф «ВСЕ РАЗОМ Щедрий + ТБ» за ціною 250 грн./міс. До того ж перші три місяці діє акційна ціна – 200 грн./міс. Давайте детальніше розглянемо його наповнення.

Мобільний зв’язок:

  • Безлімітні дзвінки на Київстар.
  • 300 хвилин дзвінків на інші мобільні та за кордон (Польща, Італія, Німеччина, Чехія).
  • Безлімітний мобільний інтернет.

Фіксований інтернет:

  • Домашній безлімітний інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/с, а з грудня – до 1 Гбіт/с.
  • Безоплатне підключення та служба підтримки – 24/7.
  • Тиждень довіри. Доступ до телебачення та інтернету буде залишатися протягом 7 днів, навіть якщо ви пропустили день оплати за послугу.
  • Зміна адреси. Домашній інтернет і Київстар ТБ будуть переїжджати разом з вами на нову адресу. При цьому тариф, залишок на рахунку та підключені послуги зберігаються.

Онлайн-телебачення Київстар ТБ

  • 288 телеканалів. При першому підключенні протягом двох місяців ви матимете доступ до усіх 300+ каналів.
  • Відеобібліотека. Вам відкривається доступ до бібліотеки, що становить близько 20 000 фільмів і серіалів та постійно оновлюється.
  • Аудіоказки українською мовою.

До речі, переглядати контент на платформі Київстар ТБ можна одразу з 5 пристроїв: телевізора, приставки, смартфона, ноутбука, планшета. Якщо ж відключили електроенергію, то можна дивитися фільми зі смартфона і не переживати за мобільний трафік, адже для абонентів Київстар користування платформою відбувається без списання мегабайтів.

Таким чином, ви отримуєте всі необхідні послуги і при цьому можете суттєво економити з тарифами Київстар «Все разом».

Автор: новини партнерів
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх