Плойка, браслет, подарунковий сертифікат і ще 7 приємних сюрпризів жінці

24.02.2022, 11:00 Переглядів: 2 369

 

Хлопці, нарешті — прийшов ваш час! Час, коли от-от настане весна, прокинеться все живе, а разом з ним і бажання дивувати кохану дівчину. А робити ви будете це за допомогою приємних подарунків, які не залишать байдужою жодну з представниць слабкої статі.

І для того, аби у вас було більше впевненості, пропонуємо вам підбірку з 10 варіантів. Ці сюрпризи подарують хороший настрій, приємні емоції та розкажуть отримувачу про ваші теплі почуття.

Плойка
Це чудовий пристрій, який додасть щоденному образу більше шарму та загадковості. З його допомогою можна випрямити волосся, а вмілі кури й локони навіть зроблять. Обирайте якісну модель, яка не перепалить волосся своєї власниці, а збереже його красу та блиск.

 

Браслет в мінімалістичному стилі
Заспокойтеся, найкращі друзі дівчат не завжди діаманти (але з ними жінки в досить хороших стосунках). Є набагато бюджетніші, але не менш привабливі прикраси. Взяти для прикладу вироби зі срібла з мінімалістичної лінійки. З таким браслетом кисть дівчини буде виглядати ніжно та сексуально.

Майстер-клас з приготування суші
Кожна друга дівчина захоплюється східною кухнею, й практично всі обожнюють суші. Але одна справа їх просто їсти, а інша — приготувати власноруч. Другий випадок набагато цікавіший. Су-шеф видасть всі необхідні продукти та навчить готувати найсмачніші роли.

Політ на літаку
Дивовижний і водночас екстремальний сюрприз, який не залишить байдужою жодну дівчину. Вона просто мріє опинитися в небі, насолодитися місцевими пейзажами з висоти. А найсміливіші хочуть навіть взяти в руки штурвал і відчути себе справжнісіньким пілотом.

 

Кавова машина
Капсульна кавоварка займає мало місця на поверхні, що дозволяє з легкістю її розмістити навіть на маленькій кухні. А ще вона готує смачну каву, витративши на процес всього 2 хвилини. Оскільки в неї не можна засипати мелену та цілу каву, чудовим доповненням стануть спеціальні кавові капсули.

Робот-пилосос
Щастя — це мати безшумного помічника, який з радістю катається по квартирі й прибирає за жінку. У нього на поверхні є спеціальні “очі”, які сигналізують йому про перешкоди й допомагають їх уникати. З ним буде чистий кожен куточок дому!

Ланч-бокс з приборами
А ось ми знайшли чудовий дарунок сестрі, мамі чи колезі по роботі. Всередині пластикової термостійкої коробки — багаторазові прибори. Всередині є перегородки, тому брати салат, гарній та гарячу страву в один контейнер більше не є проблемою.

Сеанс масажу при свічках
Чудовий варіант розслабитися й відпочити в середині робочого тижня. Приємна музика, аромапалички та напівтемрява допоможуть вимкнути всі хвилювання та блоки й нарешті видихнути.

 

Набір для домашнього SPA
Але дозволити собі зробити паузу в робочий тиждень можуть не всі. Для таких випадків можна самостійно зібрати бокс з косметикою для SPA у власній ванні: сіль та піна, щітка для сухого масажу, ароматизовані свічки, олія для зволоження шкіри після процедур.

Косметика, одяг, аксесуари чи дрібні приємності — обирайте те, що стане до вподоби близькій людині та даруйте їй радість.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх