Задля безпеки та спокою: прості речі рятують життя

22.11.2021, 15:00 Переглядів: 2 193

 

Щороку у третю неділю листопада світ згадує жертв дорожньо-транспортних пригод – аби привернути увагу до жахливих масштабів смертності на дорогах і травм, а також до потенційного ризику всіх учасників дорожнього руху.

За 9 місяців 2021 року на Полтавщині сталось 3 тисячі 849 ДТП. Травми отримали 1 тисяча 66 людей, загинуло 109 мешканців нашої області. За цією сухою статистикою патрульної поліції – людські життя і зламані долі.

Як не потрапити в ДТП та не стати його жертвою? Звичайно, перше правило – не порушувати правила дорожнього руху. Бути культурним та чемним водієм. А це означає не тільки поступатись на дорозі, а й слідкувати за технічним станом свого автомобіля. І це – теж про культуру! На щастя, пристібати паски безпеки нарешті увійшло в звичку, і майже минули часи «дров» замість авто на дорогах. І ми всі обираємо автомобіль, перш за все за принципом надійності!

Асистентів допомоги багато не буває

Власники нових моделей автомобілів SKODA знають, що їх авто можуть впоратися з непередбаченими ситуаціями та захистити пасажирів у разі небезпеки. Приміром, Front Assist - система безпеки, що спрацьовує при зіткненні. Так, опинившись перед неминучою перешкодою, асистент залучає гальма, щоб мінімізувати можливі наслідки. Він виконує аварійну зупинку, якщо на небезпечній близькості на шляху автомобіля опиняється пішохід або велосипедист. У критичній ситуації, якщо водій робить наполегливі рухи рулем, Front Assist застосовує гальмування, і система автономного екстреного гальмування одразу втручається в рульове управління, аби допомогти обійти перешкоду.

 

Side Assist допомагає виявити транспортні засоби, що наближаються ззаду або знаходяться в «сліпій» зоні автомобіля. Асистент повідомляє про це за допомогою світлодіодного сигналу на внутрішній стороні корпусу дзеркал. Side Assist «бачить» транспортні засоби на відстані до 70 метрів і таким чином попереджає водія про небезпечні ситуації на дорогах із зустрічним рухом.

 

Exit warning (попередження про вихід з машини) - нова функція безпеки (додатковий Side Assist) візуально і сигналом попереджає водія та пасажирів, наприклад, коли ви виходите з припаркованої машини, якщо двері можуть торкнутись машини поруч, контролює зону позаду і уздовж бічних сторін автомобіля на відстані до 35 м.

 

Multi-collection brake. Якщо OCTAVIA стала учасником ДТП, і були задіяні подушки безпеки, вона може продовжувати рухатися далі, що може призвести до ще більшої кількості аварій. Саме в цій ситуації активується аварійне гальмування Multi-Collision brake, що запобігає подальшому руху авто.

Крім того, SKODA оснащені дев’ятьма подушками безпеки, що чітко взаємодіють із триточковими автоматичними пасками безпеки і підголівниками, що захищають водія і пасажирів від можливих ушкоджень. Більше того: спеціальна система може зв'язатись з аварійними службами в разі потреби, автоматично передавши інформацію про місце розташування і стан автомобіля.

Driver Alert – асистент контролю стану водія. Ця функція зменшує ризик аварійних ситуацій, пов'язаних з втомою водія. Відстежуючи його поведінку, ця система оцінює ступінь втоми і, якщо потрібно, попереджає про необхідність відпочинку або перерви в поїздці.

Зазначимо, що автомобілі ?KODA проходять перевірку безпеки в програмі Euro NCAP та завжди отримують найвищі оцінки з безпеки - 5 зірок!

Для тих, хто бажає отримати безпечний автомобіль, наразі діють особливі умови на замовлення автомобіля бренду SKODA в Кременчуці. До 31.12.2021 у вас є можливість зафіксувати ціну автомобіля від коливань курсу долара, більше ніж на 10% від вартості авто!

Дізнавайтесь деталі за телефоном або залишайте заявку прямо зараз skoda-diler.com.ua  

Автоцентр-Кременчук

Наші контакти:

м. Кременчук, вул. Киі?вська, 75

Тел.: 0672821214

 

Перевіряй, діагностуй, перевзувайся!

Першочергово, для безпеки автомобіля, свого життя та своєї родини, варто здійснювати інспекційне обслуговування з оригінальними запасними частинами, які сертифіковані заводом-виробником та своєчасно проводити діагностику автомобіля, у офіційного дилера автомобілів SKODA "Автоцентр-Кременчук-2012". До того ж, до 30.12.2021 проходьте інспекційний сервіс свого автомобіля бренду SKODA, VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT та вигравайте безкоштовне технічне обслуговування з оригінальними запчастинами. Деталі дізнавайтесь: skodakremen.com.ua та за телефоном: 0674000167.  

 

 

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх