Едине, що вас справді підтримує усе життя - то є ваш хребет

16.11.2021, 11:00 Переглядів: 1 477

 

Один приклад. 10 листопада. Кременчук. Всім пацієнтам, які прийшли перший раз, я зміг допомогти, призначив адекватне відновлююче лікування. Всім окрім однієї літньої жінки.

 Пані N. 74 роки. Доречі, не така вже і стара...
Чому не зміг взяти на лікування та допомогти? Тому, що: вік безповоротньо взяв своє, стаж інсулінозалежного діабету 40 років, ангіопатія з ампутацією пальців на кінцівках, порушення серцевого ритму (тахікардія-брадікардія), непередбачувані алергічні реакції навіть на креми та мазі. Нестабільний тиск з частими кризами понад 200 мм ртутного стовпчика... Виразний остеопороз з компресійними переламами поперекових хребців та значними дегенеративними деформаціями.
В неї не може не боліти... Я розумію. Вона страждає. Але мені, як лікарю, теж дуже боляче, що до мене за допомогою звернулась страждаюча людина, а я нічим вже не можу зарадити, як досвідчений лікар. Бо дуже багато анатомічних, невиправних змін та протипоказань для застосування будь-якого методу впливу на перебіг захворювання.
Тому ще раз, в котрий раз я вас намагаюсь переконати - зверніться вчасно! Шукайте та знайдіть лікаря, який зможе відповісти на ваші "наболілі" питання, пов'язані зі станом хребта або суглобів. Едине, що вас справді підтримує усе життя - то є ваш хребет, а суглоби - це запорука вільного руху. Піклуйтесь про них вчасно, бо іржава машина їхати не зможе!
Запрошую на діагностику та лікування людей, у яких є проблеми з хребтом та суглобами. Діяти треба негайно! Потім може бути пізно! Відновлюючі процедури - світовий стандарт!

Дізнайся більше:

facebook.com/Dr.Vladymyrov

spinanebolit.com.ua

Наш стандарт - сьогодні є проблема, завтра -НІ!

 

24 листопада Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом та консультація по телефону:

073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

Працюємо з дотриманням всіх карантинних правил і дизенфекції

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх