Наші у Азербайджані: кременчуцька компанія допоможе у відновленні Карабаху

11.11.2021, 11:00 Переглядів: 2 103

 

Кременчуцька компанія планує відкрити представництво у Баку (Азербайджан) для допомоги у відновленні звільнених територій Карабаху. Мова про Науково-виробниче підприємство «Енерго-плюс», що працює у сфері енергетики.

Про це говорили під час засідання круглого столу “Перемога Азербайджану у Другій Карабаській війні — важливий прецедент перемоги міжнародного права і відновлення територіальної цілісності держави”. Круглий стіл проходив у Києві в пресцентрі інформаційного агентства “Українські Новини”.

- Мені дуже приємно повідомити, що українське суспільство зацікавлене у співпраці, обміні досвідом із Азербайджаном. У відновленні звільнених від окупації територій. Нещодавно вже друга делегація від Торгово-промислової палати України відвідувала Азербайджан. І я знаю, що кременчуцька компанія Науково-виробниче підприємство «Енерго-плюс» вже досягла певних домовленостей щодо співпраці, - зазначив тоді воєнний експерт Юрій Кочевенко.

Після воєнних дій, що вирували минулого року на території Карабаху, вся існуюча в цьому регіоні енергетична інфраструктура була значною мірою зруйнована або пограбована.

Як зазначають у самому НВП «Енерго-плюс», відносини між Україною та Азербайджаном – дуже перспективні. Наразі на території Карабаху існує ряд проблем, що можуть вирішити саме українські компанії. І підкреслюють, що у цій справі дуже важлива підтримка держави. Адже досвід, отриманий нашими компаніями у Азербайджані, допоможе у майбутньому відновлювати і українські території.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх