Кременчуцький завод комунальної техніки Альфатекс презентував свою продукцію на півдні країни

31.08.2021, 11:00 Переглядів: 2 026

 

 Показ техніки пройшов на головних площах Шабо, Миколаєва, Херсона та Нової Одеси.

Техніку змогли побачити мешканці великих міст та невеликих населених пунктів. Скрізь команду АЛЬФАТЕКС привітно зустрічали місцеві жителі, захоплюючись машинами. З великою зацікавленістю відвідали презентацію: керівництво міськадміністрацій, керівники комунальних підприємств та представники приватних компаній.

Неймовірною популярністю користувались як відомі в Україні автомобілі, такі як сміттєвоз на шасі МАЗ та самоскид на шасі DAYUN,  так і представлена новинка —  автогідропідйомник SOCAGE T318 на шасі Isuzu.

  Загалом громадам були представлені:

- сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-2121 на шасі МАЗ-4371;

- автогідропідйомник SOCAGE T318 на шасі Isuzu;

- самоскид із тристороннім розвантаженням на шасі DAYUN CGC1120;

- сміттєвоз зі змінними кузовами на шасі DAYUN CGC1140.

 Сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-2121 на шасі МАЗ-4371N2 користується на ринку комунальної техніки все більшою популярністю.

Об'єм бункеру сміттєвозу складає 9,0 куб.м. Маса завантажуваних ТПВ — 3490 кг. Коефіцієнт ущільнення відходів — 3:1.

Проста в експлуатації та комфортна в роботі техніка зможе принести велику користь громаді.

 До представленої новинки — автогідропідйомника SOCAGE T318 на шасі Isuzu з дворядною кабіною — були прикуті погляди спостерігачів у кожному населеному пункті. Можливості автовишки з гідравлічним способом управління були продемонстровані прямо на площі! Максимальна продуктивність і повна безпека, все що втілює в собі техніка SOCAGE, змогли побачити глядачі на власні очі.

 Міцна, надійна, потужна, при цьому — маневрова й зручна в керуванні автовишка з робочою висотою підйому 18,0 м має горизонтальний виліт стріли – 10,0 м. Вантажопідйомність люльки – 250 кг, кут повороту стріли – 360 град.

 Спільний продукт італійської компанії SOCAGE та Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС  – автовишка SOCAGE — у змозі виконати будь-які висотні роботи безпечно, з легкістю і комфортом.

 Самоскид на шасі DAYUN CGC1120 та сміттєвоз на шасі DAYUN CGC1140 — новинка цього року — стали бестселерами на багатьох виставках, в яких брав участь Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС. Надзвичайна увага до техніки була й під час проведення презентації зараз.

 По закінченні заходу в Херсоні відбулося відкриття виставкового майданчика! Тепер оглянути та придбати на місці техніку зможуть клієнти, які віддалені від Кременчука, але близькі до Херсону!

 Колектив Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС готовий організувати індивідуальну демонстрацію техніки для кожної громади!

 Відмінна якість, сучасний екстер'єр, набір різноманітних опцій і простота в експлуатації — це машини від АЛЬФАТЕКС. Один дзвінок і вони стануть незамінними помічниками у вашому населеному пункті.

 Тел.: 0 800 333 828

 Більше про техніку на нашому  корпоративному Сайті:

 https://alfateks.com.ua/

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх