У Кременчуці відкривають нову школу з поглибленим вивченням IT та іноземних мов!

28.01.2021, 10:00 Переглядів: 3 760

Комп’ютерна Академія ШАГ відкриває загальноосвітню школу - IT STEP SCHOOL. Крім звичайних предметів основна увага в цій школі буде приділятись вивченню IT та іноземних мов!


 



Набір відкритий для дітей 5-10 класів. Вже з 5-го класу, діти почнуть вивчати 2 іноземних мови і до закінчення школи вийдуть на міжнародну сертифікацію по знанню цих мов. Блок IT інтегрований в програму навчання: школярі зможуть освоїти технології, які стануть в нагоді в майбутньому незалежно від вибору професії.


В Академії ШАГ вважають, що навчання може бути максимально ефективним тільки при використанні інформаційних технологій в якості інструменту отримання знань. Вивчати географію, скажімо, набагато цікавіше і результативніше в VR (віртуальної реальності), ніж просто дивлячись в підручник.


Також ШАГ пропонує школярам та їх батькам відмовитися від важких рюкзаків, які псують поставу. Величезна кількість підручників замінить індивідуальний планшет. У ньому будуть встановлені всі необхідні для навчання програми і підручники. IT STEP SCHOOL відмовився від паперових щоденників і журналів. За прикладом Академії ШАГ все буде в електронному щоденнику. Батьки зможуть прямо зі свого смартфона ознайомиться з успішністю, розкладом, відвідуваністю своєї дитини та ін.


 

Проблему сучасної середньої освіти Академія бачить в тому, що школа не готує дітей до реального життя. Дітей не вчать, як правильно користуватися правами, як розібратися з податками, як відкрити бізнес, як проходити співбесіди, вливатися в новий колектив та ін. Цю проблему вирішуватимуть впровадженням так званих soft-skills в шкільну програму та гейміфікація навчального процесу. Замість оцінок діти отримуватимуть віртуальні внутрішні гроші, які зможуть потім витратити на реальні товари з інтернет-магазину школи.


Щоб діти мали можливість отримати максимум від навчання, класи комплектують не більше ніж з 16-ти чоловік. На кожному уроці дітей будуть супроводжувати 2 ментора: безпосередньо вчитель, і тьютор, який буде допомагати в комунікаційному середовищі.


 

Найцінніший ресурс в світі - це час, тому IT STEP SCHOOL планує відмовитися від домашніх завдань. Школа переймає у Академії ШАГ проектний підхід до навчання. Таким чином, всі завдання по реалізації проектів діти будуть виконувати в школі під кураторством менторів. В Академії впевнені: дома потрібно відпочивати і знаходити більше часу для спілкування з близькими, тому хочуть вберегти своїх учнів та їх батьків від походів до репетиторів, на додаткові курси підготовки до вищої освіти і від безсонних ночей за домашніми завданнями.


 

30 січня в 11:00 за адресою: Бізнес Центр “КАПІТАЛ”, 1 поверх, вул. 29-го Вересня, 22 (IT-place) пройде презентація проекту загальноосвітньої школи майбутнього IT STEP SCHOOL. Батьки школярів 5-10 класів зможуть дізнатися про всі нюанси і особисто познайомитися з директором школи.

 

Вхід на презентацію безкоштовний, але організатори просять зареєструватися заздалегідь, тому що кількість місць і для дорослих, і для дітей обмежена: реєстрація на сайті або за телефонами:


?067 899 09 16

?073 797 88 17

?050 426 07 51

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх