Альфатекс допоможе оновити та розширити наявний парк автотехніки, не залучаючи великих інвестицій

14.05.2020, 12:00 Переглядів: 2 019

 


Переобладнання автомобілів — це ще одна сфера діяльності компанії АЛЬФАТЕКС

Сотні компаній мають техніку, яка не використовується в роботі. Але не завжди може вистачити вільних коштів на придбання нової техніки. В такому разі буває доцільніше провести переобладнання автомобіля, використовуючи шасі, яке уже є в наявності.

 


 
Компанія «АЛЬФАТЕКС» нещодавно успішно виконала проект з переобладнання старого автомобіля на новий фургон-аварійну майстерню для перевезення вахтових бригад та інструменту типу АТ-АМ.
Надбудову було встановлено на шасі замовника — вживаному МАЗ-5337 1991 року випуску, яке до переобладнання більш ніж 5 років фактично не використовувалось, а просто простоювало на території підприємства.


Було Стало
      
   
   


Наявні 2 відсіки – пасажирський для перевезення ремонтної бригади та технологічний для перевезення обладнання та інструменту, а також – проведення технологічних операцій з ремонту.


  
Аварійну майстерню можна укомплектувати за бажанням клієнта будь-яким обладнанням, включаючи електричний, бензиновий та гідравлічний інструмент провідних світових виробників.


 
Крім цього, АЛЬФАТЕКС забезпечив повне юридичне супроводження операцій з переобладнання автомобіля та реєстрації його у відповідних органах. ?


Отже, якщо на Вашому підприємстві є старий автомобіль (шасі), який вже певний час не використовується, та фактично не потрібний для технологічних процесів, АЛЬФАТЕКС допоможе Вам провести його переобладнання, забезпечивши ваш бізнес сучасною технікою.


Переобладнання шасі — складний процес, який варто довіряти тільки професіоналам, якою і є наша компанія, адже ми можемо запропонувати установку більш ніж 100 видів нового обладнання: комунального, будівельного або спеціалізованого спрямування, що суттєво заощадить Ваші кошти на придбання нового шасі.


Звертайтесь до нас, і переобладнання непотрібного автомобіля дасть ексклюзивний результат під ваші потреби й принесе практичний результат вашій компанії.


Контактні номери:
(053) 674 38 28
(097) 074 38 28
(066) 074 38 28


E-mail: info@alfateks.com.ua


Більше новин АЛЬФАТЕКС:


Сайт alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх