«МакДрайв» готовий обслуговувати клієнтів в умовах карантину

14.04.2020, 16:00 Переглядів: 3 929

 

«МакДрайв» готовий обслуговувати клієнтів в умовах карантину

?ПІІ «МакДональдз Юкрейн ЛТД» неухильно виконує умови карантину, які встановлені Кабінетом Міністрів України. Зокрема, не здійснюється прийом відвідувачів в приміщенні закладу, заборонено споживання продукції за столиками. Проте, підприємство готове організувати замовлення та видачу продукції через віддалену систему прийому замовлень – послуга «МакДрайв».


?На «МакДрайв» споживач розміщує замовлення через голосову онлайн систему на стовпчику замовлень, потім під’їжджає до вікна оплати і розраховується з працівником, після розрахунку отримує своє замовлення у вікні видачі. По суті, замовлення розміщується поза межами закладу, а оплата і видача розділена на два окремих приміщення і між двома окремими працівниками, які не пересікаються.


?Компанія дотримується всіх вимог і рекомендацій щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19:

  • Перед кожною зміною менеджер проводить роз’яснювальну роботу з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики;
  • Щоденно проводиться суворий контроль за допуском до роботи працівників;
  • Запроваджено щоденний температурний скринінг перед початком роботи безконтактним термометром;
  • Забезпечено умови для дотримання працівниками особистої гігієни в санітарних та побутових кімнатах;
  • Забезпечено дотримання умов миття рук кожних 30 хвилин спеціальним антибактеріальним милом «Epicare 5C», яке має відповідний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи;
  • Встановлено дозатори для обробки рук дезінфектантом перед входом в службові приміщення ресторану;
  • Забезпечено засобами індивідуального захисту всіх працівників (маски із заміною кожні 2 години роботи, разові рукавички);
  • Облаштовані захисними екранами та дезінфектантами для обробки рук та пристроїв робочі місця на вікнах оплати та видачі продукції;
  • Забезпечено вологе прибирання всіх приміщень та щогодинна дезінфекція контактуючих з руками поверхонь у службових приміщеннях.

При дезинфекції використовуються сертифіковані засоби: для дезинфекції посуду - «SolidSense Sanitizer», поверхонь – «KAY-5» та АктіГель для дезинфекції рук.


ПІІ «МакДональдз Юкрейн ЛТД» турбується про здоров’я клієнтів і готове виконувати всі протиепідемічні заходи при організації послуги «МакДрайв».

Зазначимо, що у Києві та інших містах України дана мережа ресторанів організовує послугу «МакДрайв».

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх