Кременчуцькі школярі змагались у міні-турнірі з футболу на призи КЗТВ

1.10.2019, 17:30 Переглядів: 2 404 Коментарів: 1

  


 

Спортивний захід, приурочений до Дня міста, пройшов вже увосьме.  Подарунки, солодощі та яскраві емоції отримали усі: і юні футболісті, і їхні батьки

28 вересня на базі відпочинку «Зорі» вирували справжні футбольні пристрасті. Чотири дитячі команди змагалися за перемогу у міні-турнірі серед шкільних команд на призи Кременчуцького заводу технічного вуглецю. Цей традиційний захід, присвячений Дню міста, проходить з ініціативи керівництва КЗТВ та безпосередньо голови Наглядової ради Мирослава Балдіса.

Вже традиційно із настанням навчального року відбуваються змагання з футболу серед шкільних команд. Вони завершуються напередодні Дня міста і чотири найсильніші команди зустрічаються у щорічному турнірі, аби вибороти перемогу. Кожного року все більше діток беруть участь у цьому заході. Цього року за право дістатися до фіналу змагалось 16 команд, а це приблизно 200 школярів! Учасники – дітки віком 8-11 років з усього Кременчука. Мета турніру – заохочення діточок до спорту та здорового життя. Після відбіркових ігор у фінал вийшли: збірна команда «Молодіжна» (учні різних шкіл Молодіжного), «Старт» (вихованці шкіл з Лашків), «ДЮСШ-2» (дітки, що навчаються та мешкають у центральному районі міста), а також команда «Нафтохімік».


  


– Традиційно напередодні Дня міста з ініціативи Голови Наглядової Ради Мирослава Миколайовича Балдіса проводиться футбольний турнір серед шкільних команд на призи Кременчуцького заводу технічного вуглецю. Цій добрій традиції вже багато років: сьогодні ми зібрались на футбольному полі у восьме. І надалі будемо продовжувати цю традицію, аби діти зростали міцними, здоровими впевненими у собі та сповненими прагненням до перемоги. Ми бачимо у вас нашу зміну, нашу надію. Сьогодні не всім вдасться перемогти. Але не потрібно засмучуватися, адже найголовніше – це задоволення, яке ви отримуєте від гри.


Перемогу вибороли хлопці зі збірної команди «Молодіжна» та посіли перше місце. Гравці з «ДЮСШ-2» посіли другу сходинку. Третє місце виборола команда «Нафтохімік», а на четвертому місці опинилась команда «Старт». Та головне не розподіл місць, а ті шалені емоції, які отримали від заходу самі гравці та їхні батьки.

 
 


Найприємніша хвилина футбольного турніру – церемонія нагородження. Адже подарунки від КЗТВ отримали всі. Їх вручили і командам, і кращим гравцям, яких визначили за підсумками турніру. Кожна команда окрім кубка отримала футбольні м'ячі, аби дітки й надалі мали змогу безперешкодно грати у футбол та готуватись до майбутніх змагань. А переможцям подарували футбольну форму на всю команду. Всі інші команди отримали кубки, м'ячі та манишки.


  


Троє гравців, яких відзначили кращими за амплуа, отримали індивідуальні статуетки та спортивні рюкзаки. А також речі, які обов'язково знадобляться їм у майбутніх іграх. Кращим воротарем турніру став Андрій Головня з команди «Старт». Він отримав воротарські рукавички. Максим Яворський з «Нафтохіміку» визнаний кращим захисником. Тепер він гратиме у нових щитках. Кращим гравцем турніру став Олексій Скорик з команди «ДЮСШ-2». Йому вручили бейсболку, яку хлопець одразу ж надів на себе.

А після завершення турніру настала ще одна приємна мить: солодкий стіл для юних спортсменів та їхніх батьків. Адже після такого напруженого турніру потрібно добряче підкріпитися!

 

 


– Мені дуже сподобався цей захід! Дякуємо нашим тренерам та Кременчуцькому заводу техвуглецю за підтримку, – ділиться враженнями Юлія, мама юного футболіста. – Підтримка дуже важлива для наших дітей. Хочеться, щоб наші діти прагнули до найкращого. Моєму сину 8 років і півтора року він грає у футбол. Такі заходи стимулюють займатись далі, надихають та вселяють прагнення до перемоги. Та виграш – не головне, адже не можливо вигравати постійно. Найцінніше, що діти розвиваються, захоплюються спортом, мають мету та відчувають підтримку. Хочеться, аби вони досягли найбільших висот. І я вірю, що в них обов'язково це вийде!

Автор: На правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
1 жовтня 2019 18:21

Кращим гравцем турніру ... Йому вручили бейсболку...

кращому гравцю можна було також подарувати щось з екіпірування чи спорядження. Наприклад - Мяч. ІМХО.


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх