Сучасна інноваційна школа ThinkGlobal відкриває набір

1.07.2019, 16:00 Переглядів: 5 696

  


МИ ЄДИНА ЛІЦЕНЗОВАНА ПРИВАТНА ШКОЛА В МІСТІ, ЯКА МАЄ БАЗУ ДЛЯ НАВЧАННЯ УЧНІВ СЕРЕДНЬОЇ ТА СТАРШОЇ ШКІЛ


ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ 5-8 КЛАСІВ


ThinkGlobal – це школа успішного майбутнього Вашої дитини. У Кременчуці відкриваємо набір з 0 до 8 класів.


 

Хто ми?


Ми – одна з інноваційних шкіл всеукраїнської мережі ThinkGlobal. Вже з 1 вересня кременчуцькі дітлахи зможуть навчатися за надсучасними методиками, які раніше були доступні тільки для мешканців великих міст.


ТОП-7 відмінностей школи ThinkGlobal від державних шкіл


1. Наші класи не перевантажені: 10-15 студентів у кожному. Одночасно на уроках набувати знань дітям допомагає викладач і асистент.


2. Ми використовуємо англійську в навчальному процесі з перспективою повного переходу на викладання майже всіх предметів цією іноземною мовою, адже розуміємо: без знання англійської у сучасному світі не обійтися.


3. Ми розробили власні навчальні програми, які передбачають роботу з реальними проблемами та глибокий кросдисциплінарний підхід. 


4. Ми добираємо викладачів, які за образом мислення належать до сучасної генерації думаючих людей, які перебувають в постійному процесі саморозвитку. Наші викладачі – вчителі не тільки за дипломом, а й за покликанням. Вони регулярно проходять сертифікацію, постійно підвищують кваліфікацію і обов’язково вдосконалюють англійську незалежно від того, який предмет викладають.


5. Ми називаємо всіх наших учнів студентами. Тому діти відчувають нашу повагу та серйозне ставлення до них і це стає запорукою розвитку їх як сильних незалежних особистостей.


6. Крім українського свідоцтва про повну загальну середню освіту студенти старших класів ThinkGlobal зможуть отримати диплом про закінчення американської середньої школи від Liberty High School. Він спрощує вступ до численних коледжів і університетів США, Канади та інших країн світу.


7. Ми піклуємося про здоров’я своїх студентів, тому на обід пропонуємо виключно здорову та корисну їжу. Також є місце для зберігання та розігріву ланчбоксів.


 

3 причини, чому варто обрати ThinkGlobal


1. ThinkGlobal Кременчук наразі є єдиною із приватних шкіл у Кременчуці, яка дає змогу отримати повну загальну середню освіту найвищої якості.


2. Ми подбаємо про Вашу дитину з 8:00 до 19:00. Ми знаємо, як це важливо для сучасних заклопотаних батьків. Вам не доведеться розриватися, аби встигати окрім школи водити дітей на гуртки та розвиваючі заняття – вони будуть при школі. Вам залишиться тільки обрати, які активності до вподоби саме Вашій дитині.


3. Сучасне обладнання: нові відремонтовані та добре укомплектовані класи чекають на наших вихованців.


І ще одна, мабуть, найвагоміша причина. ThinkGlobal – це блискуча перспектива: ми виховуємо майбутніх лідерів: топ-менеджерів, управлінців, засновників, творців нових сенсів, які здатні широко мислити та вирішувати складні задачі. Наші студенти зможуть відповідати на виклики сучасного світу, який змінюється з блискавичною швидкістю.


Ми впевнені, що найкращі інвестиції – це інвестиції у самоосвіту та освіту власних дітей. Подаруйте своїй дитині надзвичайно цікаві та продуктивні шкільні роки, за які вона буде Вам щиро вдячна.


Детальніше дізнатися про навчальний процес у нашій школі та задати всі питання, які Вас цікавлять, можна на Днях відкритих дверей. Оскільки кількість місць обмежена, реєстрація на зустріч обов'язкова. Зареєструватись можна за телефонами нижче або на сайті: http://thinkglobal.xyz/.


На будь-які Ваші питання ми з радістю відповімо:

+38 (098) 094 09 51 Альона Щербак, очільниця школи

+38 (096) 314 76 77 Вікторія Ломакіна, очільниця школи

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх