Аквапарк «Polo City» - це літо буде незабутнім!

5.07.2019, 15:00 Переглядів: 11 703

 

Кременчужани - справжні щасливчики, адже нам не доводиться вирушати світ за очі в пошуках ідеального літнього відпочинку. Будь-яким зручним способом ми можемо дістатися до аквапарку«Polo City» і насолоджуватися сонцем, чистою теплою водою, смачною їжею й неймовірними розвагами на будь-який смак.

 

Аквапарк офіційно відкрито з першого червня, і вже тисячі відвідувачів з головою занурилися у хвилі фантастичних водних задоволень.  Кількість водних атракціонів цього року розширилася, а в меню кафе з’явилося ще більше смачних та поживних страв, від легких перекусів до вишуканих делікатесів, а також спеціальне меню для дітей. Що залишилося незмінним – це безпечність кожної гірки, неусипний контроль з боку штату професійних рятувальників та можливість знайти розваги на будь-який смак та для будь-якого віку відвідувачів.


Звісно, аквапарк – це в першу чергу екстрим. І в цьому «Polo City» немає рівних. 12 яскравих водних гірок, які дарують кожному драйвові емоції та незрівнянні відчуття вільного польоту. Летіти можна хоч і 100 метрів – саме такою є довжина найдовшого карколомного спуску.  


Потрясінням у прямому сенсі цього слова став новий, нещодавно встановлений атракціон «Ciclon». Це - гігантських розмірів воронка, яка змушує добряче напружитися кожного,  хто зважиться випробувати себе на міцність. Відчуття – шалені! Та хочеться смакувати їх знову і знову, тому потік гостей на «Ciclon» не вщухає ні на хвилину.


Коли адреналін від драйвових розваг дещо вщухне, приємно розслабитися у спокійній воді величезного басейну для плавання. Або навіть побалувати себе розкішною SPA-процедурою. У VIP-зоні аквапарку вже другий рік функціонує  аеро-гідромасажний  басейн. Година в якому дорівнює цілому дню у вишуканому SPA -салоні .


В аквапарку «Polo City»  у всіх басейнах для дорослих підтримується комфортна температура води від 28-ми градусів за Цельсієм.  У зоні дитячих розваг вода ще тепліша. Сучасна нагрівальна апаратура допомагає утримувати температуру води не нижчою за 30 градусів. Простір дитячих атракціонів - родзинка аквапарку. Дизайн проекту продумано таким чином, щоб  навіть найменші карапузи могли самостійно дістатися вершини будь-якої гірки.


Сімейний відпочинок у аквапарку «Polo City» обов’язково треба доповнити смачним застіллям. Великий асортимент перекусів прийдеться до смаку і дорослим, і дітям. А повноцінний обід можна замовити, скориставшись меню сусіднього ресторану «Івушки».

Тож, якщо ви шукаєте драйвових розваг і досі не були у аквапарку «Polo City», вирушайте негайно! Тисячі відвідувачів уже відчули пульсацію адреналіну в крові, занурюючись у воронку нового атракціону «Ciclon». Саме час і вам спробувати на смак енергію літа-2019. Нагадуємо, абонемент на відвідування можна придбати або на цілий день, або на вечірній час. Останній починає діяти після 17-ї години й коштує дешевше.



Автор: на правах реклами
Теги: Кременчук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх