Пірнай у хвилю – 1 червня Аквапарк «Polo City» відкриває сезон водних розваг

31.05.2019, 15:00 Переглядів: 5 579

У день відкриття на дітей та підлітків до 14 років чекає крутий подарунок – безкоштовний вхід! Сюрприз для дорослих - новий карколомний атракціон «Ciclon», що з першого кроку подарує вир запаморочливих вражень.

 

Єдиний у Полтавській області аквапарк «Polo City» – територія задоволення для всієї сім’ї. Тут піклуються про те, щоб кожен відвідувач знайшов для себе щось особливе й вражаюче. Любителі екстремальних занурень оцінять 12 неймовірних водних гірок, висота яких стартує від 10 метрів. Найвища гірка сягає 13-ти метрів заввишки, а довжина її спуску – аж 96 метрів.


Відкриття сезону 2019  - новітній атракціон  «Ciclon» . Принцип його дії – гігантська воронка, занурення в яку додасть гострих відчуттів навіть досвідченому прихильнику водного екстриму.


Для тих, хто воліє без зайвої метушні поплавати у теплій водичці й позасмагати під променями сонечка,  окремо розташовані відкритий великий басейн та комфортна зона зі зручними шезлонгами.


Звичайно, у аквапарку «Polo City»  дуже чекають і на маленьких гостей. Малим буде від чого прийти в захват: дитячий басейн, різноманітні невисокі гірки та веселі спуски. Все повністю безпечне і пристосоване під можливості навіть найменших відвідувачів.


 


Вже другий рік у аквапарку діє особлива пропозиція для тих, кому важливий не тільки відпочинок, а й відновлення та користь для тіла. У Vip-зоні розташовано розкішний гідромасажний  SPA-бассейн . Водно-повітряні струї створюють ефект професійного масажу і дарують тілу відчуття,  наче після цілого дня в SPA -салоні.


А ще аквапарк «Polo City»  - це дуже смачно!На території розважального закладу постійно працюють два літні майданчики з привітним обслуговуванням та великим меню легких та поживних перекусів. Тим гостям, які схочуть побалувати себе чимось більш вишуканим, запропонують меню сусіднього ресторану «Івушки». Офіціанти доставлять щойно приготовлені страви просто до аквапарку.


І не хвилюйтеся - місця і розваг вистачить для всіх. Адже аквапарк «Polo City» одночасно вміщує аж  500 відвідувачів. Вартість квитка, як і торік, залежатиме від часу перебування на території. Можна придбати абонемент на цілий день або тільки на вечір, з 17-ї години. Безпеку перебування на воді забезпечує штат професійних рятувальників та медпрацівники. Все обладнання нове та відповідає  сучасним санітарно-гігієнічним нормам.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх