Відкрито! Сервісний центр по ремонту Смарт ТВ приставок, обладнання IPTV (інтернет-телебачення)

10.05.2019, 18:00 Переглядів: 6 423

 


Усі питання, пов'язані із покупкою, сервісним обслуговуванням та ремонтом приставок Смарт ТВ (SMART TV BOX), обладнання IPTV (інтернет-телебачення), вирішуються в Кременчуці в одному сервісному центрі - це “IPTV Сервіс”, що розташований у центрі нашого міста за адресою вул. Майора Борищака (колишня вул. Цюрупи), буд. 12.

Якщо Ви активно користуєтесь інтернет-телебаченням IPTV та розумієте величезні можливості приставок Смарт ТВ ОС Anroid, то тепер можете звертатись за допомогою та консультацією у єдиний спеціалізований сервісний центр “IPTV Сервіс” у Кременчуці. Також це стосується тих мешканців Кременчука, які ще тільки починають знайомитись з такими поняттями як IPTV, OTTTV, Smart TV та перевагами інтернет-телебачення у порівнянні із існуючим кабельним та супутниковим телебаченням.

Отже, допустимо Ви – щасливий власник приставки Смарт ТВ (SMART TV BOX), успішно підключили приставку до Вашого телевізора, знаєте про всі її можливості – активно дивитесь цифрові канали інтернет-телебачення IPTV, онлайн фільми, мультфільми, серіали і т.д., користуєтесь Youtube, месенджерами Telegram, Viber, WhatsApp і т.д., граєте в Android ігри на приставці, користуєтесь іншими програмами ОС Android. Але раптово Ваша приставка вийшла з ладу – не включається, повільно або повністю не завантажуються програми, приставка часто зависає, не видає зображення, не підключається до Інтернет  по кабелю або через Wi-Fi роутер.

На допомогу прийде “IPTV Сервіс”. Тут Ви отримаєте кваліфіковану консультацію по вибору приставок Смарт ТВ та аксесуарів до них (пульти, міні клавіатури, гейм пади, бездротові миші) на етапі покупки, по правильному підключенню та налаштуванню приставки Смарт ТВ, і звичайно, усі види ремонту та сервісного обслуговування даного IPTV обладнання.

На всі види послуг “IPTV Сервіс” надається гарантія!


 

Тел.: 067 302 2276, 066 451 4176



Facebook: @unis.iptv

Instagram: @unis_service

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх