Три кременчужанки їдуть боротися за путівку на всесвітній конкурс «Miss University»

2.05.2019, 17:30 Переглядів: 4 911

 

 Фіналістки «Студ Міс Полтавщини 2019»


В Кременчуці завершився півфінал «Студ Міс Полтавщини 2019».

Три красуні їдуть боротися за обласний, а потім всеукраїнський титул, який дасть переможниці путівку на участь у всесвітньому конкурсі «Miss University».

Півфінал конкурсу краси і талантів «Студ Міс Полтавщини 2019» відбувся в Кременчуці. Протягом місяця координатора конкурсу Ольга Леонова разом з помічниками готувала дівчат до виступу.

 

Красуні від початку проходили кастинг, мало спали, багато фотографувалися, приміряли сукні та купальники, довго і струнко ходили, тримали осанку і посмішку на камери. Під час щоденних тренувань студентки, на диво, здружилися та підтримували одна одну.

 

Вже наприкінці квітня в розважальному комплексі "Joss" 10 конкурсанток показали свою вроду, грацію і талант. Надзвичайно хвилююче шоу пройшло на високому рівні з танцювальними та музичними композиціями, зі зворушливою презентацією, де кожна з дівчат розповідає про себе.

  

Здавалося, що учасниці пурхали, як метелики у дизайнерському вбранні від Glamiks та модних купальниках від Ajour.

  

Потім у ранковому телешоу дівчата визнають, що їм це давалося вельми складно, але воля до перемоги зробила своє. Врешті журі відібрало трьох фіналісток, які вже на полтавському подіумі змагатимуться за путівку до Києва. Це Віолетта Діланян, Катя Яременко, та Таня Бухинська.

Фіналістки «Студ Міс Полтавщини 2019»

 Віолетта Діланян

 Катя Яременко

 Таня Бухинська

Організатори сподіваються, що переможниця буде саме із Кременчука і представлятиме нашу область на всеукраїнському конкурсі в столиці. Перемога в Києві стане заповітним квитком на право представляти нашу країну у всесвітньому конкурсі «Miss University». Додамо, що минулого року полтавчанка Юлія Лі не лише представляла область на всеукраїнському рівні, а й отримала титул «Віце-міс Україна». Ольга Леонова каже, що нинішнього року спостерігалося більше глядачів. А сам захід вдалося підготувати на гідному рівні завдяки спонсорам.

 

Другий рік надійним партнером є bakery-kafe «Ilona», а також автосалон «Skoda» та салон лазерної косметології «COSMO POLINA».

Координатор конкурсу запросисила всіх бажаючих на фінал цьогорічного конкурсу «Студ Міс Полтавщини 2019». Він пройде у Полтаві в концерт-холі «Версаль» у суботу, 25 травня. Початок планується на 20 годину.



Автор: Маркетинг
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх