До уваги споживачів теплоенергії міста Кременчука, постачальником послуги для яких є ПАТ «Полтаваобленерго»

3.04.2019, 10:00 Переглядів: 3 491

Починаючи з 25 квітня 2019 року ПАТ «Полтаваобленерго» припиняє надавати послуги з теплопостачання, в т.ч. у вигляді централізованого опалення та постачання гарячої води, споживачам міста Кременчука

Ці функції виконуватиме новостворене підприємство ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ».

Відповідно до статті 29 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», договір про надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та виконавцями цих послуг. 


Відповідно до частини 7 статті 26 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», договір на надання послуг з централізованого опалення та послуг з централізованого постачання гарячої води, що укладається виконавцем зі споживачем - фізичною особою, яка не є суб’єктом господарювання, є договором приєднання.


Щоб продовжити користуватися послугою, ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» пропонує побутовим споживачам підписати заяву-приєднання до умов договору про надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води. Заяви-приєднання будуть направлятися поштою або надаватися особисто. Ознайомитись з умовами договору можна на офіційному сайті ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» (kremtec.com.ua).


Підписану заяву-приєднання необхідно повернути до абонентського відділу підприємства за адресою: м. Кременчук, пр. Свободи,8.

Послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води юридичним споживачам в подальшому будуть здійснюватися на підставі письмових договорів, які будуть переукладені в установленому порядку.

 

Адміністрація ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

Автор: на правах рекламы
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх