Що для тебе " Staycation" і де провести вихідні?

6.12.2018, 10:00 Переглядів: 1 633


Плануючи відпочинок, багато хто з нас мріє про популярні курорти, забуваючи про більш доступне дозвілля, як, наприклад, відпочинок у рідному місті або поїздка в українське село.


   



Що може бути краще первозданної природи і смачної здорової їжі? Зрештою, Україна завжди славилася своїми природними багатствами, смачною гастрономією, ремеслами, жартами та піснями....


Якщо ви в цьому ще не переконалися, то у вас є всі шанси. Приходьте 8-9 грудня на ФЕСТИВАЛЬ КРАФТОВИХ ВИРОБНИКІВ ТА ВНУТРІШНЬОГО ТУРИЗМУ, знайомтеся з власниками турагенцій, які організовують змістовні тури по Україні, знайомтеся з власниками садиб, беріть участь у конкурсах, вигравайте путівки на відпочинок, придбайте смачні та корисні речі з перших рук виробника.


 


А ще вас чекає багато-пребагато цікавого, бо наші заходи спрямовані на популяризацію внутрішнього туризму формату "Staycation" (відпочинок вдома), на впровадження принципів локаворського руху, популяризацію Полтавщини як сприятливого туристичного регіону в напрямках промислового, сільського зеленого, лікувально-оздоровчого, подієвого та гастрономічного туризму, презентацію майстрів прикладного мистецтва, продуктів крафтових виробників, туристичних організацій нашої області та інших куточків України.

В ці дні "Галактика" стане епіцентром справжнього смаку та сімейного відпочинку, бо на вас чекатимуть конкурси, розваги, майстер-класи для всієї родини.


П'ЯТИЙ ПОВЕРХ буде відданий крафтовим виробникам, майстрам-ремесляникам та туристичним агенціям.


В програмі:
- Презентація ТУРИСТИЧНОЇ ПЛАТФОРМИ " Staycation" (ВІДПОЧИНОК ВДОМА).
- Корисні знайомства та панельні дискусії на презентаційних локаціях туристичних агенцій, кластерів, садиб.
- Смачні дегустації та продаж крафтових продуктів від власників міні-сироварень, пекарень, вензарень, броварень.
- Ярмарок-продаж сувенірів та виробів прикладного мистецтва.
- Майстер-класи із стародавніх ремесел.
- Майстер-класи з приготування автентичних ТА СУЧАСНИХ страв.
- Дитяча розважально-пізнавальна програма (аніматори, майстер-класи, вікторини, солом'яний звіринець Павла Даниленка).


Фестиваль буде пізнавальним для власників туристичних агенцій по ознайомленню з маловідомими, але цікавими об'єктами внутрішнього туризму та з перспективними планами заходів у них.


Користь для себе візьмуть і заклади харчування (магазини, кафе, ресторани тощо), сувенірні бутіки, які ознайомляться з продукцією крафтовиків та за бажанням налагодять співробітництво.

Не буде нудно й пересічному громадянину, який зможе з перших рук дізнатися про змістовний відпочинок в Україні, а також познайомитися з продукцією крафтових виробників, продегустувати та придбати натуральний продукт та авторські подарунки ручної роботи.


А ще на всіх чекає весела, змістовна програма з розвагами, майстер-класами, конкурсами, лотереями, веселими дегустаціями та розіграшами туристичних путівок. Приходь, знайомся, запитуй, дегустуй, купуй!


Чекаємо 8-9 грудня 2018 р. П'ЯТИЙ ПОВЕРХ, ТРК "Галактика" (м. Кременчук, вул. Соборна, 21, тел. ??????067-771-38-55.

Режим роботи фестивалю: 8 грудня з 10.00 до 20.00, 9 грудня з 10.00 до 18.00.


Не менш цікаві і корисні речі чекають вас і на Різдв'яних ярмарках, які також радуватимуть вас з 15 грудня 2018 року  до 6 січня 2019 року в ТРК "Галактика".


 


Більше інформації тут http://www.facebook.com/events/2233870680044012/
і тут http://www.facebook.com/kremenfoodfest/


ОРГКОМІТЕТ: тел. 067-771-38-55

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх