Минув рік, як у Кременчуці працює приймальня ГО «Центр захисту прав громади Кременчука «Наш дім – Кременчук»

1.11.2018, 11:00 Переглядів: 2 996

Голова ГО «Наш дім – Кременчук» Валерій Медведовський: «Ми готові вирішувати проблеми кременчужанан, від яких відвернулася міська влада»

 

                   Команда ГО Наш дiм - Кременчук

Минув рік відтоді, як у Кременчуці відчинила двері приймальня громадської організації «Центр захисту прав громади Кременчука «Наш дім – Кременчук».  За цей час є здобутки і досягнення, про які можна заявити вголос.


«За рік нашої діяльності опрацьовано понад три тисячі звернень мешканців нашого міста. Люди особисто звертаються до нашої приймальні, телефонують,  надсилають листи. Численні звернення від кременчужан надходять на «гарячу лінію» громадської організації. Варто сказати, що жоден дзвінок, жоден лист не залишається поза увагою. Ми вирішуємо проблеми громади. Юристи ГО «Наш дім - Кременчук» надають безоплатну правову допомогу, у разі потреби готують необхідні документи», - розповів голова громадської організації «Наш дім – Кременчук» Валерій Медведовський.


За цей період уже декілька десятків звернень було скеровано на адресу народних депутатів України Наталії Веселової, Артема Вітка та інших народних обранців, які співпрацюють із нашою громадською організацією.


Проти комунального свавілля разом із громадою
Здебільшого скарги були щодо проблем, які мали б вирішуватися в органах місцевої влади. Але там люди, в кращому випадку, отримують відписки, а то й взагалі повне ігнорування чиновників.

«Чимало нарікань з боку кременчужан на неналежну роботу керуючих компаній, нарахування і отримання субсидій, підняття тарифів на комунальні послуги, роботу департаменту ЖКГ, утримання і ремонт дорожнього господарства та інші», - перерахував проблеми голова громадської організації.


Окремо треба зупинитися на одному із найболючіших питань для десятків тисяч кременчуцьких родин – підняття тарифів на комунальні послуги. «ГО «Наш дім – Кременчук» не залишилась осторонь чергового підняття тарифів на «комуналку».

«Нас, як і тисячі кременчужан, обурило комунальне свавілля КП «Теплоенерго». Варто нагадати, що минулої осені ГО “Наш дім - Кременчук” ініціювала збір підписів мешканців міста під зверненням щодо недопущення незаконного підняття тарифів на тепло і гарячу воду.  Ми вдячні майже 2500 наших земляків, які підтримали колективне звернення. Саме на підставі цього звернення Кабінет міністрів України визнав тарифи на тепло і гарячу воду, встановлені КП «Теплоенерго»,  необґрунтованими, а також видав розпорядження їх знизити», - нагадує Валерій  Медведовський.


Завжди відкриті до співпраці і готові допомагати

“За рік своєї діяльності ГО «Наш дім – Кременчук» була в центрі всіх міських подій.  Ми також завжди оперативно реагували на прохання про допомогу і підтримку від різних організацій і установ.

Майже 1000 кременчужан мали змогу потрапити на безоплатний прийом до лікарів різного профілю, які проходять щосуботи в офісі ГО «Наш дім – Кременчук».


 

Представники ГО Наш дiм - Кременчук разом з родинами загиблих та ветеранами АТО на спiльному суботнику

24.04.2018


Аби робота на благо громади Кременчука була більш плідною і результативною, ГО «Наш дім - Кременчук» протягом року успішно співпрацює з різними громадськими організаціями і об’єднаннями міста і області. Підтримку отримали діти-сироти, ветерани АТО, Збройних Сил, інваліди війни, учасники бойових дій, родини загиблих учасників АТО. «За сприяння ГО «Наш дім –Кременчук» учасник АТО  кременчужанин Микола Самойленко отримав довгоочікувану квартиру. Ще один наш земляк, який отримав тяжке поранення на війні на Донбасі, Євген Саленко відновлює здоров’я у Всеукраїнському реабілітаційному центрі. Ми не могли залишити Євгена і його мужню дружину Світлану сам на сам із проблемами, тож підставили плече допомоги тоді, коли міська влада попіарилась на них і кинула», - говорить Валерій Медведовський.


Не можна не згадати, що представники ГО «Наш дім – Кременчук» беруть активну участь у громадському житті міста: не оминають увагою громадські слухання, засідання постійних депутатських комісій та сесій міської ради.

Громадська організація “Наш дім - Кременчук” провела понад півсотню заходів, у тому числі - зустрічі з політичними діячами, привітання кременчужан зі святами, проведення конкурсів для дітей, організація екскурсій, виставок та інше», - розповів Валерій Медведовський.

 

«І надалі вимагатимемо від влади міста Кременчука виконувати свої обов’язки»

Це позиція особисто Валерія Медведовського. Нею керуються і в діяльності громадської організації.
А ще до нових звершень і результативної роботи на благо громади міста ГО «Наш дім – Кременчук» мотивують численні подяки мешканців Кременчука за реальну допомогу.

«Хочу впевнено сказати, що кременчужани завжди можуть розраховувати на нашу допомогу. ГО «Наш дім – Кременчук» ніколи нікого не залишить наодинці з проблемами. Громадська організація і надалі вимагатиме від міської влади виконувати покладені на неї обов’язки і не забувати про надані обіцянки, які щедро роздавалися три роки тому», - говорить Валерій Медведовський.


 

Валерiй Медведовський з переможцями фотоконкурсу

"Кременчук найкраще мiсто на землi"


Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх