Як гарантовано вступити до університету без іспитів і ЗНО

30.10.2018, 11:00 Переглядів: 1 555

 


ЧОМУ ПОТРІБНО ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТИ ТАК РАНО?
Найбільшою помилкою абітурієнта є те, що рішення подати
документи до  польського вузу  приходить тоді, коли розпочинається офіційна
вступна кампанія в Україні.

Насправді процес досить суттєвий, адже Ви будете навчатися за кордоном, в іншій державі, де є візовий режим і складний процес підготовки документів на навчання для іноземця, що потребує ряд додаткових документів та дозволів. І хоча цим займається Програма, все ж він потребує часу та поетапності.

 

Варто наголосити на тому, що подавати заяву до університету Польщі можна до Нового року, зверніть увагу, що на лютий-березень приходить основна кількість абітурієнтських заяв, а вступна кампанія у деяких вузах закінчується вже у травні.

 

Подаючи документи одним з перших, Ви проходите всі етапи поступово та маєте до вибору абсолютно всі ВНЗ та спеціальності.

 

З досвіду попередньої вступної кампанії, ще у січні 40% спеціальностей найпопулярніших ВНЗ Польщі припинили набір, так як було набрано достатню кількість студентів з України. 

 

Окрім цього студент суттєво економить на Програмі подаючи документи одним з перших, так як отримує знижку за рахунок завчасної реєстрації. Його документи йдуть першими на обробку та результат від ВНЗ будуть відомі раніше

 

УМОВИ ЗАРАХУВАННЯ В ПОЛЬЩУ ПО ПРОГРАМІ UP-STUDY

Зарахування проводиться методом не тільки особистої співбесіди з польським представником, але, в першу чергу, методом почерговості. Тобто ті абітурієнти, які подають документи раніше мають пріоритетніші місця до вступу, ніж ті, хто зволікає. Разом з цим не слід забувати, що кожен окремий факультет має свою обмежену кількість місць. Деякі вузи взагалі надають лише декілька місць для іноземних студентів, тому хто першим подав документи, має гарантію закріплення його за ним.

 

ВСТУП В ПОЛЬСЬКІ УНІВЕРСИТЕТИ – ЕТАПИ ЗАРАХУВАННЯ:

1.     Маєте запитання? Зателефонуйте нам та отримайте відповіді на них за телефонами: (068) 92 86 166, (095) 2 55 444 6.

2.     Заповнення "Анкети студента". Заповніть Анкету студента на нашому сайті і Ви будете автоматично занесені до бази абітурієнтів Польських ВНЗ Програми.

3.     Поява в офісі програми у зазначений час. У офісі програми оберіть ВУЗ та спеціальність, пройдіть інтерв'ю, подайте необхідні документи, та підпишіть договір. Рішення про зарахування виноситься у продовж 2-ох годин з моменту подачі Вами документів.

 

 

Чекаємо на вас за адресою: вул. Першотравнева 20а, офіс 301

Наш сайт: http://up-study.net

Телефоні для консультації та запису на співбесіду: (068) 92 86 166, (095) 2 55 444 6.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх