Підбір та налаштування пристроїв для поліпшення слуху Starkey

17.07.2018, 09:00 Переглядів: 1 340

 

Правильно підібраний і відрегульований слуховий апарат Starkey є не тільки зручним в експлуатації пристроєм. Виставлення оптимальних налаштувань приймання та передавання звукових коливань дозволяє тренувати ті ділянки головного мозку, які відповідають за сприйняття звукових сигналів.


З якої причини варто довірити налаштування виключно фахівцям «Беттертон» і як воно відбувається? Відповісти на ці питання ми спробуємо в цій статті.


Як відомо, слухові апарати поділяються на два типи: непрограмовані та програмовані. Що стосується першого виду, то такі прилади регулюють механічним способом за допомогою тримерів. Щодо другого варіанту існують спеціальні програми для настроювання. Варто відзначити, що саме такі апарати мають незаперечні переваги перед своїми побратимами. Вони здатні забезпечити максимально правильне налаштування в залежності від певних особливостей слухових якостей користувача. Крім того, такі рішення дозволяють змінювати параметри, які були виставлені раніше, дуже швидко і просто.


Етапи регулювання слухових апаратів
Під час огляду пацієнта, а також за результатами обстеження, лікар-сурдолог робить певні висновки щодо стану його слухових органів. Потім, враховуючи особливості способу життя людини та можливості фінансового характеру, фахівець призначає найбільш відповідне рішення для поліпшення слуху від фірми Starkey. Однак після цього ще належить встановити налаштування на обраному апараті. Цей процес складається з таких етапів:

1. Первинне регулювання конфігурацій. На цьому етапі фахівець спирається на результати проведеного раніше діагностування слуху.

2. Початкова адаптація. Після цього пацієнтові доведеться примиритися з носінням пристосування.

3. Коригування. Для тестування часто потрібно кілька днів. Після закінчення цього періоду хворий знову відвідує сурдолога. На зустрічі він повинен розповісти лікарю про свої відчуття. Отримавши необхідні дані, лікар може внести деякі зміни в параметри пристрою.

4. Подальша адаптація. Коли слуховий апарат має правильно налаштовані параметри, то звикання відбувається досить швидко. Тому, якщо у користувача не виникне проблем з експлуатацією, то наступна зустріч з фахівцем відбудеться тільки з метою планової перевірки слухових якостей. Її дата встановлюється безпосередньо доктором.


Строк первинної адаптації до носіння пристрою займає від двох днів до двох тижнів. У цей період пацієнт повинен оцінити рівень чутності:

- при розмові з великою кількістю людей;

- в галасливих умовах;

- при перегляді телевізора або прослуховуванні музики.


Крім цього, існує вправа, яка підходить абсолютно кожному. З її допомогою можна легко перевірити правильність налаштувань апарату. Доцільніше застосовувати її після завершення початкової адаптації. Для цього пацієнтові належить визначити мовця серед багатьох людей, що знаходяться в одному приміщенні. Якщо така перевірка буде успішною, то є сенс спробувати провести її повторно в умовах підвищеного шуму.


У ситуації, коли хворому довго не вдається адаптуватися до слухового апарату, то фахівець може підібрати індивідуальну схему для його реабілітації. При цьому її терміни та нюанси знаходяться в повній залежності від кожного конкретного випадку.


Коли може знадобитися повторне налаштування пристрою?
- Зниження або підвищення слуху, які можуть проявитися при самостійному спостереженні або під час обстеження в клініці.
- Поява свисту або сторонніх шумів у приладі.
- Необхідність заміни вкладиша.


Виходячи з усього цього, можна зробити висновок, що регулювання пристрою для корекції слуху є досить складним заходом. Для того щоб домогтися позитивного результату в даному питанні, пацієнт повинен прислухатися до порад фахівця.


В Центрі Слуху «Беттертон» висококваліфікований лікар-сурдолог допоможе вам у підборі найбільш оптимального рішення для підвищення слуху. Він надасть консультацію щодо експлуатації пристрою, а також правильного догляду за ним.


Окремо слід виділити сервісну підтримку нашого центру, який надає її всім своїм клієнтам протягом п'яти років. Адміністратор завжди вчасно нагадає вам про необхідність відвідати наш центр за телефоном, а також відповість на всі ваші запитання.


Ми знаходимося за адресою:

м. Кременчук, вулиця Театральна (Воровського), 34, каб. 8

Телефони:

(0536) 70-06-12

(097) 555-48-18

(099) 430-85-15





Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх