Ваш бізнес у сфері активного відпочинку та екстриму? Всі ваші клієнти будуть у нас!

2.07.2018, 17:33 Переглядів: 2 129

 

Скористайтеся чудовими можливостями, які надає найдрайвовіша подія цього літа – фестиваль PIVIHA. Заробляйте відпочиваючи!

Пані та панове! Якщо ви маєте бізнес у сфері активного відпочинку, екстремального спорту чи органічного способу життя – зловіть хвилю найшаленішоі події цього літа в Україні!



6-8 липня на горі Пивиха що на Полтавщині зберуться тисячі поціновувачів драйвової музики, екстриму й активного відпочинку – на другий екофестиваль PIVIHA.


Вони поринуть у вир емоцій, який дасть чудове поєднання фантастичних краєвидів Пивихи, живої музики, вітру й сонця. Відкрийте чудові можливості для вашого бізнесу – організатори фестивалю нададуть вам можливість продемонструвати свої товари та послуги величезному колу потенційних клієнтів - ВАШИХ клієнтів! Достатньо лише розмістити свою експозицію на спеціальному майданчику екофестивалю PIVIHA-2018! Дізнайтесь умови експозиці за номером (068) 352-52-09



Професійним брендам, які спеціалізуються на спортивному інвентарі, туристичному обладнанні, виробництві та обслуговуванні всього, що має відношення до активного життя, пропонуються співпраця з залученням вас до зони Prof Aktiv.


Демонструйте – продавайте – отримуйте задоволення!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх