Святий Миколай завітав на «Острів Розваг»

20.12.2017, 15:31 Переглядів: 2 725

19 грудня до «Острову Розваг» завітали вихованці школи-інтернату ім. А.С Макаренка та 157 дітей учасників АТО, аби побачити «Дива на Миколая».

  

Малеча побавилася із Зимовою бабою та її двома помічниками – маленькими сніговичками. Та чи не найбільше малим бешкетникам сподобалося закидати сніжками лінивого гнома Шишу, який прийшов лише для того, щоб отримати подарунок. Ох і дісталося ж йому на горіхи... Аби побачити Миколая, школярі встановили із ним супутниковий зв’язок. А як же ще викликати Святого Миколая у 21 сторіччі?!


На святі вихованці інтернату ім. Макаренка із задоволенням отримали книжки, які діти збирали під час марафону «Книга до Миколая».Ідея його полягала у тому, що кожен охочий мав змогу принести свою улюблену дитячу книжку до розважального закладу та передати її дітлахам. Школярів пригостили смачнющими бургерами від «Острову Розваг» та корисним соком «Фрузі» від ТМ «Чумак», а також вручили солодкі подарунки від ПП ВКФ «Суворов». Але і це ще не все! Малеча удосталь настрибалася на батутах, накаталася на автодромі, досконало вивчила лабіринт та пограла на автоматах.


  Тато 10-річного Богдана зараз знаходиться в АТО, на першій лінії. Хлопчик не бачив батька вже три місяці і не побачить ще принаймні півроку. Ігри у «Острові Розваг» - спосіб відволіктися від думки про те, як він сумує за татом, а також, як пожартував сам Богдан, прогуляти контрольну з англійської мови.


   

Керівництво «Острова Розваг» дякує всім, завдяки кому вдалося влаштувати дітлахам свято, а саме: ПП ВКФ «Суворов», ТМ «Чумак» та начальнику управління культури Володимиру Кондрашову. А директор школи-інтернату ім. А.С Макаренка Олександр Кириченко нагородив подякою Олега Солтиса, директора «Острова Розваг», та висловив побажання щодо подальшої співпраці із закладом заради дітей.


Сімейний розважальний центр «Острів Розваг»

Кременчук, вул. Київська 5-а, 3-й поверх.

Телефон для довідок: (097) 244-07-65, (095) 241-61-62

Більше фото на сайті «Острова Розваг»: ostriv-rozvagh.com.ua/kr/

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх