Знаємо куди піти смачно відпочити на вихідних

1.12.2017, 11:58 Переглядів: 2 947

Що ви знаєте про крафтові продукти та крафтових виробників? Бажаєте дізнатися більше - приходьте на фестиваль крафтових продуктів.

 

Знаємо куди піти смачно відпочити на вихідних


Через кожні дві години, починаючи з 10.00, на нашому заході буде проходити "ХВИЛИНА СЛАВИ " учасників-виробників. Тож ви ближче з ними познайомитеся, більше дізнаєтеся про їхні авторські шедеври та рецепти корисних страв. З'їдуться виробники з багатьох куточків України. Сировари з Запорізької, Київської, Дніпропетровської, Кіровоградської області та місцеві виробники.

 

"Сирне Королівство" Кременчук ознайомить з європейськими сирами та винами.

 

Здивує своїми рецептами випікання корисного хліба Алла Гурова. За бажанням можна буде придбати закваску для випікання хліба та здоби від Али Гурової та закваску Лієвіто Мадре від Стаса Вагнера (Stas Vagner). Він же привезе нам традиційну святкову італіську випічку-панеттоне за своїм власним рецептом. Не прогавте-обов'язково скуштуйте!

 

У вас буде унікальна можливість придбати з перших рук авторську пасту від Макса Шерстюка, в'ялені помідори від Targoni, оригінальні приправи від "Zelenka", органічну продукцію від черкаської "Organic Villa", смажений сир в клярі, м'ясний стіл, в'ялені ковбаски до пива та авторські штруделі (аж сім видів!) від Тетяни Шаховцевої та команди "ВЕЛЕС".

 

Сімейна кондитерська "Cotton Cloud" готується порадувати вас традиційними дрезденськими пряниками-печивом із натуральних продуктів та свіжих спецій, зимовими пряниковими будиночкам.

 

Поціновувачі крафтового пива матимуть можливість познайомитися зі львівськими, опішнянськими, відомими та маловідомими, але смачними напоями з місцевих міні-броварень.

 

Гості фесту зможуть продегустувати більше 30 видів вина з Закарпаття та від Винодел Винокур і обрати своє до смаку.

 

Якщо ви постуєте, то вам до Євгенії Крилової, вона готує для вас вегетаріанські смаколики.

 

Порадує кременчужан традиційним асортиментом та новинками веганської випічки пекарня Хорс.

На відвідувачів чекають панельні дискусії та лекції, майстер-класи, конкурси та призи від експонентів фестивалю, лотерея, приємні сюрпризи.

 



Ми подбали і про маленьких відвідувачів - для них готується з натуральних продуктів багато корисних солодощів (зефір, мармелад, карамельне морозиво, пастила) та напоїв (вітамінні чаї,кисневі коктейлі, какао, лимонади і навіть.....глінтвейн (безалкогольний)))))
Крім того на малечу чекає дитяча зона з аніматорами від Ксенії Лисак (Kseniya Lysak), де можна буде погратися, повеселитися,зробити тату, аквагрим та прийняти участь у цікавих майстер-класах від Дизайн-центр "Лю-Аль".

 

....Winter is coming, і ти намагаєшся триматися ближче до теплих людей, паперових книг, м'якого светра, справжньої ситної їжі - тому, що весь простір пахне корицею або ваніллю, приємний на дотик, а головне - дружелюбний до тебе ...Саме таке чекає тебе на фестивалі крафтових продуктів... Саме тут кориця і ваніль, саме тут яблука в карамелі, імбірні пряники та теплі панчішки від Natalia Bozyrewa і авторські солодощі від Тетяни Шрамкової та Марини Шаблій.

 

Тож приходьте голодними!
Ми вже в очікуванні, а ви?

Чекаємо 2-3 грудня з 10.00 до 20.00. П"ЯТИЙ ПОВЕРХ ТРК "Галактика"(м. Кременчук, вул. Соборна, 21) тел. 067-771-38-55.
ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх