Як схуднути та зберегти здоров’я

18.06.2018, 12:20 Переглядів: 11 167

Сьогодні ми ведемо нашу бесіду зі спеціалістом «Славянской клиники» Ольгою Олександрівною Волочаєвою.

Розкажіть, будь ласка, що ж таке «Метод Славянская Клиника»?

«Метод Славянская Клиника» ТМ - це оздоровча програма зниження ваги, яка триває 3-4 місяці, за цей період зниження ваги становить 15-25 % маси тіла. Тобто чим більша вага, тим більшими будуть результати, а чим менша, тим скромнішими. Але треба знати, що це співвідношення за будь-якої ваги дуже важливе як для зовнішнього вигляду, так і для поліпшення здоров'я.

Уся програма є комплексною і включає в себе боротьбу з усіма причинами зайвої ваги, чи то фізіологічними, чи то психологічними, а головне-вона підбирається кожному індивідуально, залежно від причин зайвої ваги.

 

Чи всі можуть потрапити до вас і при цьому схуднути?

На жаль, є певні обмеження: ми не беремо на програму людей з психічними розладами, дітей до статевої зрілості та людей занадто похилого віку (коли вони не можуть самостійно виконувати наші рекомендації).

Передусім проводимо індивідуальну консультацію, на якій робимо висновок щодо зарахування на програму, і тоді ми не боїмося укладати договір, який регламентує взаємні обов'язки та результати. А отже, якщо виконуються всі рекомендації, вага планомірно зменшується.

 

А як бути тим, хто водночас із зайвою вагою має інші захворювання?

Як я вже казала, рішення про зарахування на курс оздоровчого схуднення ухвалюється лише після заповнення на індивідуальній консультації картки-анкети. Якщо є якісь захворювання, то це безумовно впливає на стратегію та комплектацію програми схуднення для кожної ситуації окремо.

 

Дуже часто буває так: людина старалася і схудла, а через певний час знову набрала вагу. Як ви вирішуєте це питання?

На мій погляд, утримання здобутих результатів найбільш серйозна й трудомістка частина процесу. Саме для цього «Метод Славянскя Клиника» ТМ включає в себе спеціальну програму стабілізації ваги, яка теж добирається кожному окремо залежно від того, як проходила програма зниження ваги та до яких побажань ми прийшли наприкінці. Ми створюємо всі умови для комфортної стабілізації результатів.

 

Зараз існує багато підходів до схуднення, як зрозуміти, що «Метод Славянскя Клиника» ТМ - це саме те, що мені підходить?

Безумовно, треба розуміти, що не обов'язково те, що подобається чи підходить одній людині, має підійти іншій. «Метод Славянская Клиника» ТМ - це програма партнерства, ми надаємо знання, метод, умови та засоби, але ви маєте з цим працювати. А отже, якщо людина зрозуміла, що має зайву вагу, погане самопочуття та не подобається собі у дзеркалі, ми пропонуємо відвідати наш офіс, прослухати ознайомчу лекцію, де наші спеціалісти все докладно та професійно розкажуть.

Також ви можете зайти на наш сайт, де є повна інформація про нас, наші здобутки та результати. Наостанок хочу сказати, що «Метод Славянская Клиника» ТМ ґрунтується на наукових дослідженнях і розробках, підтверджений більш ніж 50 патентами та авторськими свідоцтвами.

Контактна інформація: slavclinic.com, тел. (0412) 46-63-64; (067) 512-51-51.

 

«Метод Славянская Клиника» ТМ - це оздоровча програма зниження ваги, яка триває 3-4 місяці. За цей період зниження ваги становить 15-25 % маси тіла.

 

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх