Безкоштовно вивчити польську мову пропонують кременчужанам

8.09.2017, 10:25 Переглядів: 6 774

Сьогодні в нашому місті діє безпрецедентний соціальний проект від Авторизованого Освітнього Центру Кембриджа «InshaOsvita»тм - польський розмовний клуб.

 

Безкоштовно вивчити польську мову пропонують кременчужанам

. Усі бажаючі мають змогу відточити свою вимову, вивчити нові слова та поняття, а також просто познайомитись з польською разом з носієм мови - паном Стефаном.

-         Наш проект унікальний для Кременчука, - говорить керівникАвторизованого Освітнього Центру Кембриджа «InshaOsvita»тм Юлія Цибульська. - Ми пропонуємо цілком безкоштовно щосуботи займатись польською півтори-дві години у розмовному клубі.

 

Безкоштовно вивчити польську мову пропонують кременчужанам

Безкоштовно вивчити польську мову пропонують кременчужанам

 

Наші заняття з паном Стефаном будуть корисні як тим, хто вивчає польську з викладачами, так і тим, хто тільки планує це робити. Тож ми будемо раді і тим кременчужанам, які поки що польською зовсім не розмовляють. Маю зауважити, що пан Стефан вільно спілкується українською, тож мовного бар’єру не виникне.

 

Спеціальні мовні клуби – поняття не нове, і такий підхід до навчання використовується у багатьох освітніх центрах по всьому світі. Фахівці зазначають, що подібна мовна практика має позитивний вплив на вимову та слухове сприйняття мови їхніх учасників.

 

-         Наша мета - щоб учні могли не тільки вільно спілкуватись мовами інших країн, але й не мали акценту, - розповідає Юлія Цибульська. – Правильна вимова гарантує те,  що вас точно зрозуміють та додає впевненості у спілкуванні. Адже багатьом, хто вивчає іноземну мову, навіть тим, хто досить непогано нею спілкується, буває важко почати розмовляти. Це поширена проблема і ми вирішуємо її у розмовному клубі.

За словами пані Юлії, розмовні курси бажано підкріплювати заняттями з граматики. Для цього в Освітньому Центрі «InshaOsvita»тмє спеціальні курси з вивчення польської. Тут викладачі більш поглиблено займаються зі студентами.

-         Якщо вивчати мову тільки за допомогою розмовного клубу, то процес може значно затягнутись, - говорить Юлія Цибульська. - Наші розмовні заняття відбуваються раз на тиждень, і цього може бути недостатньо для тих, кому потрібно швидко почати розмовляти.

Кому потрібний розмовний клуб з польської:

-         студентам, які планують навчатися у польських вишах:

-         працівникам, які від’їжджають до Польщі на роботу;

-         бізнесменам, що розпочинають власний бізнес у цій країні;

-         тим, хто планує емігрувати до Польщі;

-         кожному, кому цікава польська мова і він мріє нею спілкуватись.

 

Нові методики та креативний підхід

Наразі відійшли у минуле нудні та малоцікаві заняття з вивчення мов. Сьогодні Освітній Центр «InshaOsvita»тм пропонує невимушене спілкування, дійові та інноваційні підходи та методики. Тут немає домашнього завдання!

-         Так, ми відмовились від практики з домашніми завданнями у класичному їх вигляді, - говорить керівник освітнього центру«InshaOsvita». – Наші учні засвоюють новий матеріал протягом заняття. Це, до речі, стосується і розмовного клубу. 

Пані Юлія також зазначає, що крім польської в Освітньому Центрі«InshaOsvita»тм можна вивчити :

англійську, німецьку та навіть китайську мови.Вік студентів зовсім немає значення, тут раді як школярам, так і людям пенсійного віку.

 

 [thumb]http://www.telegraf.in.ua/uploads/posts/2017-%2009/1504857442_img_3740.jpg[/thumb]

 

Заняття проводяться у комфортних класах за зручним графіком. Креативний підхід до вивчення забезпечує чудові результати у короткі строки.

Давайте вивчати мови по-іншому!

www.inshaosvita.com.ua

Авторизованний Освітній Центр Кембріджа "ІНША ОСВІТА"

Офіс у м.Кременчук, вул.Соборна,15/42 ТЦ "Мега"

Тел. 067-488-85-75

 

 

 

 

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх