Партія "ВОЛЯ"відзвітувала про свою діяльність за 2016 рік

31.01.2017, 10:00 Переглядів: 1 643

Про свою діяльність у 2016 році відзвітувала Кременчуцька міська організація партія «ВОЛЯ».

 

ЗВІТ про діяльність Кременчуцької міської організації партії «ВОЛЯ» у 2016 році


Кременчуцька міська організація партії «ВОЛЯ» системно і послідовно з часу свого заснування займається:

антикорупційною діяльністю;

допомогою учасникам АТО;

залученням громади до вирішення місцевих питань, впровадженням інструментів контролю та впливу громадян на рішення місцевого значення.


1. Антикорупційна діяльність:

1.1.Участь у судових процесах пов’язаних із екс-керівником Кременчуцької ОДПІ Звонкова О.А. (щодо захисту честі і гідності; щодо викупу землі на Бульварі Пушкіна під кафе «Метрополь»; щодо кримінального провадження відносно незаконного збагачення).

1.2. Проведення роботи щодо усунення від посади та притягнення до відповідальності керівника спецроти «Кременчук» Беркелі О.В. (численні скарги, заяви про вчинення кримінальних правопорушень, судові оскарження; Беркеля О.В. звільнився влітку 2016р.).

1.3. Проект «ЧИСТИЙ СУД»: моніторинг судових засідань з питань місцевого значення; опитування громадян та надання результатів судам для врахування та підвищення довіри до судової системи; направлення скарг в органи судової влади щодо недопущення впливу на суд шляхом його фінансування з місцевого бюджету; збір Декларацій суддів для аналізу та громадського контролю за судовою реформою.

1.4. Усні і письмові звернення до прокуратури та поліції щодо результатів розслідування кримінального провадження по незаконній передачі землі Холоду Є.М.

1.5. Скарга щодо атестації слідчого Хлистуна В.В., щодо поведінки представника прокуратури Полтавської області Кириченко С.А., запити щодо результатів судового кримінального провадження відносно екс-керівника Глобинського відділення КОДПІ Одерія О.С.


2. Допомога учасникам АТО:

2.1. Участь у дорадчих органах місцевого самоврядування з питань АТО: в Комісії по виділенню матеріальної допомоги учасникам АТО та в Робочій групі по виділенню земельних ділянок УБД, що сприяє системності, прозорості та справедливості розподілу ресурсів (здійснюється надання пропозицій, зауважень, та відстоювання інтересів учасників АТО)

2.2. Допомога, консультування, направлення звернень з питань матеріального, соціального забезпечення учасників АТО, та з інших питань.


3. Залучення громади до вирішення місцевих питань, впровадження інструментів контролю та впливу на рішення місцевого значення:

В 2015 році за результатами роботи активістів «ВОЛІ» було впроваджено електронну систему поіменного голосування (проводилася агітація, збір підписів, підготовка проекту рішення змін до Регламенту роботи Кременчуцької міської ради)

3.1. Активна участь в ініціюванні, просуванні і практичному впровадженні проекту «ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ».

3.2. Залучення громадян і надання власних пропозицій до Статуту м. Кременчука.

3.3. Направлення запитів та публічне обговорення питання прозорості і законності проведення кадрових конкурсів на посади в органах місцевого самоврядування з метою забезпечення рівності доступу бажаючих та підвищення ефективності і якості роботи виконавчих органів.

3.4.Участь і підтримка громадських проектів, ініційованих іншими організаціями, зокрема: «ВІДКРИТІ ДАНІ»; «ТОП чесних декларацій»; «EXPERT SPACE».

 
З вищезазначених питань за 2016 рік було направлено:

22 – звернення від народного депутата України Юрія ДЕРЕВ’ЯНКО;

25 – письмових та електронних звернень;

20 – запитів на отримання публічної інформації

14 – усних та через соцмережі консультацій громадян.

 
Сайт міської організації партії «ВОЛЯ»: volya.pl.ua

Адреса: м. Кременчук, вул. Майора Борищака, буд. 18, каб. 5

Телефони: 097 148 94 24, 050 961 28 89

e-mail: vola.kremenchug@gmail.com

 
Координатор Кременчуцької міської організації

партії «ВОЛЯ» Ольга ТІЩЕНКО

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх