Чим енергозберігальні вікна кращі за звичайні

30.01.2017, 14:58 Переглядів: 2 462

Як працює реальний енергозберігальний склопакет

Після того як на ринку з’явилися металопластикові вікна й люди почали їх масово встановлювати, мало хто замислювався над такими зараз актуальними речами, як енергоефективність. Зараз це не лише комфорт в оселях, а й реальна економія коштів на опалення – особливо для тих, хто живе у приватному секторі чи має індивідуальне опалення у квартирі. Зі зростанням цін на енергоносії до вибору склопакету варто підходити ретельніше. Не варто економити на додаткових можливостях вікна, якщо потім доведеться заплатити більше енергокомпанії за тепло, яке вийде крізь скло на вулицю.


– Наразі стало популярним встановлювати вікна із енергозберігальними або мультифункціональними склопакетами, які і тепло взимку бережуть, і від літнього сонця захищають, – розповів спеціаліст підприємства «Центр віконних рішень «Арка» Віталій Незгода.


За словами Віталія, енергозберігальні вікна одразу дають про себе знати – у приміщенні стає тепліше, а хто має індивідуальне опалення – прикручує котел. Наприклад, економія на газі для котла становить близько 30%. Мультифункціональний склопакет працює просто – внутрішнє покриття відбиває тепло й воно, як у термосі, лишається в приміщенні, а зовнішнє – не пропускає сонячне тепло всередину й у літню спеку забезпечує комфортну атмосферу. До того ж не треба зайве витрачатися на роботу кондиціонера.


Що показав тепловізор

 

Чим енергозберігальні вікна кращі за звичайні

Вікно у звичайному наймасовішому трикамерному профілі. Як бачите – тепло (жовті й червоні кольори) хоч і не «свистить», але виходить через вікно – і через скло, і через сам профіль.

 

Чим енергозберігальні вікна кращі за звичайні

Вікно у п’ятикамерному профілі REHAU з двокамерним склопакетом, внутрішнє скло енергозберігальне, а одна з камер заповнена аргоном. Його у тому самому будинку й на тому самому поверсі встановила фірма «Арка». «Фонить» хіба що ущільнювач між профілем та склом.

 

За детальною інформацією звертайтеся до фірми «Арка»: просп. Свободи, 32, оф. 1,
тел.: 79-31-35, (067) 535-34-14

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх