У Кременчуці втричі прискорили встановлення побудинкових лічильників тепла

22.12.2016, 11:26 Переглядів: 2 407

У Кременчуці  втричі прискорили встановлення побудинкових лічильників тепла

Євген Засіменко

Голова Правління ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО"

 

 

  Шановні кременчужани!

Мене дуже турбує питання встановлення побудинкових лічильників тепла у багатоповерхівках Кременчука, адже я відстоюю інтереси його мешканців. У цьому питанні мене підтримали депутати Кременчуцької міської ради Віталій Таценюк та Олександр Кальченко. Вони ініціювали проведення зустрічі 14 грудня, на якій ми обговорили ситуацію, що склалася. Було прийнято рішення, що Кременчуцька філія ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО", яка раніше мала можливості надавати лише декілька технічних умов на день, прийняла на роботу додатковий персонал, до речі, взявши на себе незаплановані витрати на оплату праці. Такий крок допоміг втричі збільшити не лише обсяги робіт зі встановлення лічильників, а й проведення перевірок проектних рішень, що розробляються на підставі отриманих технічних умов та прийняття в експлуатацію комерційного обліку.

Енергокомпанія прагне пришвидшити процес, щоб довести рівень оснащення житлового фонду лічильниками до 50%, аби в місті почала діяти Постанова Кабміну № 865 від 30.11.2016 р. У відповідності з нею кременчужанам, у яких відсутні прилади обліку, платіжки виставлятимуться виходячи із середнього показника витрати тепла будинків із лічильниками.

За два дні після моєї зустрічі з депутатами, у кременчуцькій пресі я натрапив на критичну і абсолютно необ’єктивну новину. Міський голова Віталій Малецький вирішив пропіаритися на темі лічильників, через ЗМІ заявивши, що звернувся до НКРЕКП, Антимонопольного комітету України, СБУ та Генеральної прокуратури зі звинуваченнями на адресу ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" у штучному затягуванні процесу встановлення побудинкових лічильників тепла.

Мене обурило, що він в усіх діях ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" бачить політичну складову, хоча гасло компанії, яку я очолюю - бути поза політикою. Очільник міста вирішив не проводити переговори з енергокомпанією по цьому питанню. Подібних намірів не було і в його заступників та керівництва КП "Теплоенерго". Натомість був тиск. Лише 12-14 грудня, в розпал опалювального сезону до нас надійшли офіційні документи, у яких ішлося про необхідність видати 150 технічних умов на лічильники тепла, а за кілька днів Віталій Малецький звинуватив ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" у навмисному зволіканні!

У Кременчуці  втричі прискорили встановлення побудинкових лічильників тепла

У Кременчуці  втричі прискорили встановлення побудинкових лічильників тепла

У Кременчуці  втричі прискорили встановлення побудинкових лічильників тепла

Мене цікавить чому документи надійшли так пізно. Адже їх можна було надати скажімо улітку, аби ми разом мали змогу своєчасно підготуватися до додаткового встановлення лічильників. Зазначу, що видача технічних умов - це платна послуга. Влада Кременчука, яка їх замовляє на договірних умовах, не заплатила за них жодної копійки! Хоча на сьогоднішній день компанією видано 29 ТУ. І ми продовжуємо працювати у цьому напрямку.

У той же час звинувачення міського голови Кременчука дають мені привід підозрювати його у некомпетентності. І те, що він звертався до яких завгодно інстанцій із закликом вирішити проблему до якої вони стосунку не мають, але навіть не заявив про намір обговорити її з ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО", лише підтверджує цю мою гіпотезу.

Так само я маю сумніви, що Віталій Малецький та його заступники можуть знайти реальні кроки для погашення заборгованості КП "Кременчукводоканал" за електроенергію перед ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО". По цьому питанню з ними навпаки зустрічей відбулося чимало і обіцянок оплатити борг було дано ще більше. Але до сьогоднішнього дня жодна з них не виконана!

Хіба міг допустити подібне напруження ситуації колишній міський голова Олег Бабаєв? Звісно ж ні! Він любив і турбувався про Кременчук і його мешканців. Закликаю представників нинішньої міської влади теж бути патріотами Кременчука!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх