Щодо ситуації з платіжками за тепло!

9.11.2016, 10:07 Переглядів: 3 634

Щодо ситуації з платіжками за тепло!

ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" діє виключно у відповідності з державними нормативно-правовими документами. Тому жодних додаткових нарахувань за послугу з централізованого опалення, які вона надає мешканцям житлових будинків не обладнаних будинковими та квартирними приладами обліку, підприємство не проводить і робити цього не може.

 

За розпорядженням Кременчуцької міської ради від 11.10.2016 року, опалювальний період 2016-2017 рр. для споживачів ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" розпочався 12 жовтня. Нарахування за тепло спожите у жовтні підприємство проводило керуючись Постановою НКРЕКП № 1101 від 1 липня 2016 року, згідно з якою ціна на теплову енергію зросла майже удвічі - до 30,32 грн за 1 кв. м (торік вона становила – 14,75 грн за 1 кв. м). Окрім того, постановою Кабінету Міністрів України № 1037 від 30.10.2015 р., що набула чинності 19.12.2015 року, сума у платіжці напряму залежить від фактичної температури зовнішнього повітря у розрахунковому місяці.

Погода у жовтні "зіграла" з мешканцями Кременчука злий жарт. Середня температура повітря з 12 по 31 жовтня 2016 року становила +3,2 ºС, при тому, що у тарифі на послугу з централізованого опалення враховано t +6,9 ºС. При формуванні ціни на послугу опалення, його вартість (з урахуванням коефіцієнта перерахунку, що залежить від фактичної температури повітря у розрахунковому місяці) була збільшена порівняно з установленим тарифом в 1,4 рази - до 42,45 грн за 1 кв. м. Всі ці фактори призвели до майже трьохкратного підвищення вартості послуги порівняно з аналогічним періодом минулого року. При цьому, застосування розрахованого тарифу жовтня 2016 року проводилось виключно за кількість днів фактичного надання послуг з централізованого опалення за графіком включення споживачів централізованого опалення від джерела теплопостачання Кременчуцька ТЕЦ.

ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" жодним чином не може вплинути на зменшення цін на централізоване опалення. Тому просимо з розумінням віднестись до ситуації що склалася, своєчасно розрахуватися за тепло адже від цього напряму залежить якість надання послуги з централізованого опалення споживачам, які отримують його від Кременчуцької ТЕЦ.

 

 

Адміністрація ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх