Основа успіху - це люди

22.07.2016, 17:16 Переглядів: 4 386

Основа успіху - це люди

"Ми змінюємося, щоб стати кращими в усьому" - це завдання поставив собі Глобинський м'ясокомбінат. На підприємстві впевнені: всі позитивні зміни залежать, в першу чергу, від людей. Для цього необхідно зібрати сильну команду справжніх професіоналів, людей захоплених своєю роботою.

 

 

Основа успіху - це люди

 

Доглянутий двір Глобинського м'ясокомбінату зустрічає квітником з троянд. Біля цехів створено куточки відпочинку, де під час обідньої перерви працівники можуть скористатися Wi-Fi і просто поспілкуватися. З першого погляду видно, що на підприємстві думають про умови праці.

Все починалося з невеликої бійні, і за 18 років виріс агропромисловий холдинг "Глобино", який сьогодні забезпечує роботою близько 4 тисяч чоловік. У нього, крім м'ясокомбінату, входять ТОВ «НВП» «М'ясо-молочний комплекс», ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс», Торговий дім, ТОВ «Глобинський маслосирзавод» та Глобине Агро, де вирощують зернові.

 

У компанії розуміють, що головний ресурс і основа успіху - це люди, і тому звертають увагу на гідні умови праці.

 

Основа успіху - це люди - Ситуація змінюється дуже швидко, і треба, щоб люди відчували себе захищеними, не виїжджали за кордон. Тому, потрібно забезпечити гідний рівень роботи і зарплати працівникам тут, - розповідає Оксана Рогова, заступник директора з персоналу ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат".

Як зазначає вона, трудових ресурсів в Глобино сьогодні недостатньо, і підприємство запрошує на роботу людей з навколишніх міст і сіл, в тому числі кременчужан та мешканців Кременчуцького району. Зараз м'ясокомбінат готовий прийняти на роботу близько 100 чоловік. Навіть не важливо, якщо у тебе немає кваліфікації - всьому навчать на робочому місці, підкреслює Оксана Рогова.

 

"Нам підняли зарплату"

Щоб дізнатися про умови роботи на підприємстві, ми поспілкувалися з людьми. Цікаво, що середній вік робітників на сьогодні - 30-40 років, а керівного складу - 35 років. Сюди йде молодь, бо сподівається на перспективу. Але є і люди, які працюють на підприємстві роками.

 

Основа успіху - це люди

Людмила Кудря, маркувальник продукції:

- На підприємстві я з 2008 року, роботу свою люблю. Нам підняли зарплату, і я дуже задоволена. Зараз маркувальники отримують десь 4000 гривень на руки. Є у нас їдальня, готують різноманітні страви, все гаряче, і ціни дуже прийнятні. Я вкладаюся десь у 7-8 гривень на обід: перше, друге і компот. Сама я з Броварок. У нашому селі роботи немає, і я дуже вдячна, що працює м'ясокомбінат. Регулярно виплачується зарплата, вчасно. Начальство доброзичливе. Я думаю, що люди будуть до нас йти!

 

Основа успіху - це люди

Микола Мотора, бригадир обвалювальників м'яса:

- На підприємстві я 7 років. Прийшов працювати обвалювальником м’яса, потім став бригадиром. Сам я з села Пироги. Нас привозять на роботу і відвозять на автобусі безкоштовно. Підняли заробітну плату. Люди задоволені, налаштовані працювати. Зараз обвалювальники отримують 7-8 тисяч гривень на руки, де ще таку зарплату заробиш? Начальство хороше, і це дуже важливо.

 

Основа успіху - це люди

Олег Кравецький, начальник цеху напівфабрикатів:

- Я прийшов на підприємство майстром після закінчення Київського університету харчових технологій, потім працював технологом, зараз - начальником цеху. Сам я з Вінницької області. Приїхав сюди як молодий спеціаліст: чув, що є перспективний Глобинський м'ясокомбінат, можна влаштуватися і буде перспектива кар'єрного росту. Приїхав - і все вийшло! На підприємстві працюю 8 років, заробив на машину. За два роки став начальником цеху, в моєму підпорядкуванні зараз 180 працівників. Середня зарплата по цеху 4-4,5 тисячі гривень. Найвища - 8000. Найнижча - 3000 (це підсобники, техперсонал). Якщо людина добре працювала, отримає премію в кінці тижня в розмірі оплати за один день роботи (це крім зарплати). Незважаючи на важке становище в країні, м'ясокомбінат розвивається і розвиватиметься.

 

Основа успіху - це люди

Вадим Теплик, вантажник (контроль):

- Працюю на підприємстві 7 років в експедиції - стою на контролі на вагах. Легкої праці не буває, робота важка, але мені подобається, тим більше, що зараз зарплату підняли. Хороший колектив. Керівництво про нас піклується, і ми відчуваємо, що нас цінують. І це дуже великий плюс.

 

 

Запрошуємо на роботу!

ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» та група компаній «Глобино» запрошує на роботу!

Ми гарантуємо:

— Високу і своєчасну заробітну плату.

— Безкоштовний проїзд до місця роботи.

— Офіційне працевлаштування

— Соціальний пакет

 

Працівників забезпечують спецодягом. При необхідності надаються місця в гуртожитках. Кімнати 2-х, 3-х і 4-місні. Гуртожитки обладнані електроплитами, холодильниками, душовими кабінками. Є пральня, безкоштовний безлімітний інтернет. Вартість проживання - від 9 до 12 гривень на добу.

 

Ми чекаємо на Вас - телефонуйте у відділ по роботі з персоналом: (05365) 24-6-75, 050-308-81-85.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх