Бійці АТО пересіли на коней

27.06.2016, 11:55 Переглядів: 2 231 Р

Кінь – це неймовірна істота, що здавна поряд із людиною. Окрім беззаперечної користі для фізичного здоров’я, спілкування з конями – це й ефективна психологічна терапія.

    Люди, які багато часу проводять із конями, більш спокійні та врівноважені. Будь-які стресові стани підвладні коням – вони можуть позбавити від напруження, заспокоїти та подарувати чудові емоції і настрій.

Адже в ті хвилини, коли ви один на один з цією істотою, здається що увесь світ обертається тільки навколо вас!

 

    Цими днями заряд позитиву та яскравих вражень отримали діти, батьки яких захищають нашу країну на Сході.

Кінна прогулянка стала можливою завдяки кінноспортивному клубу « BLACK HORSE», який безкоштовно їх організовує для дітей бійців, так і для воїнів, які проходять реабілітацію у Кременчуцькому воєнному шпиталі.

    Іпотерапія традиційно вважається ефективною складовою якісної та всебічної реабілітації військовослужбовців. Цей метод для військовослужбовців активно використовують у багатьох розвинених країнах світу, при чому на державному рівні.

    В КСК «BLACK HORSE» прогулянки тривають близько години та проходять під наглядом професійного інструктора. Якщо ж наїзник почуває себе досить впевнено та має досвід спілкування з конями, прогулянку можна здійснювати і самостійно.

Окрім емоційного спілкування та фізичного навантаження, військові отримують і важливий тактильний контакт з конем – традиційні обійми, елементи дресури.

    Загалом в КСК «BLACK HORSE» 20 коней різноманітних порід. Серед них і серйозні екземпляри, які приймають участь у різноманітних змаганнях, і доброзичливі конячки для новачків та дітей.

 

Що може запропонувати Кінний клуб «Black Horse»?

- групові прогулянки

- індивідуальні заняття

- фотосесії

 

  Крім спілкування з благородними тваринами, ви можете:

Скуштувати страви, приготовані в будь-якому з двох розташованих тут ресторанів, попаритися в сауні, зняти на час альтанку і власноруч приготувати шашлик.

  Попередній запис на заняття з верхової їзди, бронь альтанок для сімейного і дружнього відпочинку: моб. 096-323-33-03, 066-943-36-06

Станьте постійним членом нашого клубу і отримаєте знижку.

 

Адреса: КСК «Black Horse» с. Піщане, готельний комплекс «ВК»

https://vk.com/black_horse_st

 

 

на правах реклами

Автор: mallenka
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх