До уваги випускників 9 класів

19.02.2016, 14:36 Переглядів: 2 594 Р

Освітня компанія «Osvita Market» проводить набір на БЕЗКОШТОВНЕ навчання до польських ліцеїв та технікумів. http://osvitamarket.com/uk/lyceum

До уваги випускників 9 класів

Напрямки навчання: журналістика, бізнесовий, медично-біологічний, математика, інформатика, рятувальна медицина, косметологія, філологія, гастрономія, бджільництво, фізичне виховання та багато інших.

 

Умови проживання: Учні живуть разом з польськими колегами в школі-інтернаті, розміщення в 2 -або 3-місцевих відремонтованих кімнатах, що обладнані безкоштовним інтернетом. Студенти користуються безкоштовно усім обладнанням школи на таких же умовах, як і студенти з Польщі. У школі-інтернаті функціонує власна кухня і їдальня.

 

Фінансування: Навчання у ліцеї є БЕЗКОШТОВНИМ. Учні покривають у обов'язковому порядку витрати, пов'язані з харчуванням, медичною страховкою та проживанням в школі-інтернаті.

 

Після закінчення випускник одержує Свідоцтво про закінчення середньої школи, має право здати іспит на атестат зрілості для державного іспиту. Ці іспити проводяться в школі, у якій навчається студент.

 

Більш детально на зустрічі у Кременчуці 24 лютого о 17-00, ЗОСШ № 10.

http://osvitamarket.com

Кількість місць обмежена!

Реєстрація за телефонами

067-325-57-96, 063-55-00-320, 066-538-27-00.

 

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх