Польські ВНЗ готові навчати кременчуцьких абітурієнтів

5.02.2016, 10:21 Переглядів: 2 508 Р

Кременчуцьких абітурієнтів запрошують навчатися до польських вищих та середніх учбових закладів. Українських випускників хочуть бачити кращі навчальні заклади сусідньої країни і пропонують їм лояльну систему вступу та навчання. http://osvitamarket.com/uk/vuzy

Польські ВНЗ готові навчати кременчуцьких абітурієнтів

Українські студенти більш амбітні, - розповідає генеральний директор «OsvitaМarket» Едварда Хелон. – Але визначаючись, куди поступати, діти та батьки часто відкидають польські університети та коледжі, кажучи, що це нереально, дорого і складно.

 

Утім, здобути освіту у Польщі та отримати диплом європейського зразка цілком реально. Тим більше, що обираючи польський виш, абітурієнтам не потрібно проходити ЗНО та складати вступні іспити. До того ж, для вступу не потрібно виїздити до Польщі, зазвичай, співбесіди проводяться по скайп-зв’язку.

 

Ігор Щербина (м. Комсомольськ) студент Морської Академії у Щечині, надав перевагу польському ВУЗу , так як навчання у рейтинговому закладі відкриє після закінчення двері роботодавців по всьому світу. «Академія користується великим попитом серед бажаючих працювати на морі, бо входить в десятку світового морського рейтингу. Навчання відразу поєднується із практикою на сучасних суднах. Вступ проходив в Україні в офісі компанії «OsvitaМarket». Перед навчанням я отримав безкоштовний курс польської мови в академії» http://osvitamarket.com/uk/info/academiya-shechin

 

Потрібно відмітити, що середня та технічна освіта дітям до 18 років БЕЗКОШТОВНА. Сплачується лише проживання та харчування. Минулого року багато кременчуцьких дітей поїхало на навчання до ліцеїв Польщі. Перші відгуки вони розповідали своїм друзям на різдвяних канікулах.

 

Марія Рогова (м. Кременчук, школа № 23): «Я навчаюсь у ліцеї біля Любліна. Вступила після 9 класу. Навчання у Польщі мені подобається своєю інтерактивністю та доступністю. Додатково до англійської і польської я вивчаю ще іспанську мову. Після уроків відпочиваємо в спортивній залі та у мистецьких гуртках». http://osvitamarket.com/uk/info/buhava

 

У Кременчуці польсько-український центр «OsvitaМarket» працює вже давно. Постійні зустрічі із батьками у школах та на виставках дають змогу побудувати постійний діалог. Наявність офісу в Польщі дає змогу оперативно вирішувати проблемні ситуації, що виникають під час навчання дітей.

Цього року компанія приймає учать у освітній виставці від торгово-промислової палати «Освіта та кар’єра», що буде проходити в Кременчуці 24-26 лютого у Міському палаці культури».

 

Наш центр допомагає майбутнім студентам підібрати польський навчальний заклад, проводить вступ, презентує абітурієнта перед приймальною комісією та повністю адаптує дитину до майбутнього навчання, - каже Едвард Хелон. Компанія організовує зустріч проректором Державного університету у Білостоці 24 лютого о 18-00. Вартість навчання в якому знижена на 60% для українців. Про місце зустрічі детально за нашими телефонами. http://osvitamarket.com/uk/home

 

Багатьох майбутніх абітурієнтів може лякати незнання польської мови. Однак, Едвард Хелон наголошує, що це не є проблемою, адже перед навчальним роком кожен охочий може пройти мовні курси:

Якщо український абітурієнт не володіє мовою, то навчальний заклад організовує безкоштовні курси. Окрім того, деякі навчальні заклади відкривають напрямки, на яких навчання взагалі проводиться англійською або українською мовами, - додає пані Алла. - Це свідчить про те, що поляки чекають на українського студента і готові під нього максимально адаптуватися. Тим більше, розуміючи нинішню ситуацію в нашій країні, польські виші пропонують різні програми лояльності. Це що стосується випускників 11 класів.

 

Вартість навчання коливається від 600 до 2,5 тисяч євро за рік. Якщо українські студенти зарекомендують себе в навчанні, то їм можуть надавати ще й стипендію.

 

Про те, що для навчання українці все частіше обирають саме польські ВНЗ, свідчить і статистика. Так, за 2015 рік польську освіту обрало понад 23 тисячі українських студентів.

 

Представники компанії зазначають, що у Польщі вступна кампанія вже розпочалася і триватиме вона до серпня.

 

Детальніше про навчання в Польщі можна довідатися безпосередньо в польсько-українському центрі «OsvitaМarket» та за телефонами: 067-325-57-96, 063-55-00-320, 066-538-27-00.

Більше інформації на сайтах: www.usb.pl.ua , www.osvitamarket.com

 

 

На правах рекламы

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх