05 листопада відбудеться семінар від польської програми EUROSTUDENT ™ для старшокласників.

2.11.2015, 14:18 Переглядів: 1 788 Р

Семінар від польської програми EUROSTUDENT ™ за підтримки Кременчуцького відділення Полтавської Торгово-Промислової Палати та Управління освіти для старшокласників і батьків «Освіта в Польщі: що треба знати українському випускнику» в рамках освітньої виставки «Освіта та кар’єра»

З кожним роком все більш популярним для українських випускників стає отримання вищої освіти в Польщі. Та й студенти українських ВНЗ охоче йдуть до польських університетів, щоб отримати диплом магістра у Варшаві, Кракові, Познані чи Вроцлаві.

 

Як вибрати ВНЗ? Державний чи приватний? Скільки коштує? Які потрібно готувати документи? Де я буду жити? А що після Університету? Як швидко вивчити мову? Яка віза потрібна? Як вчитися безкоштовно? Краків, Познань або Варшава? А які вступні іспити? Чи можна студенту підробляти? Що таке Ювеналія? Скільки в Польщі варто посидіти в клубі? А якщо завалив сесію? Як купити автомобіль? І з чого почати ?! – на семінарі висококласні фахівці з великим досвідом дадуть відповіді на всі Ваші запитання.

 

Участь у семінарі безкоштовна, попередній запис за тел.: 097-080-23-89, 066-044-98-74, 098-677-53-10. Чекаємо Вас 05 листопада 2015 року о 18:00 за адресою: вул. Генерала Жадова 2, конференц-зал ТПП

 

 

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх