Сергій Каплін: "Ми йдемо з новою Конституцією, новою Економічною доктриною та кодексами"

15.09.2015, 10:55 Переглядів: 2 138 Р

Сергій Каплін: "Ми йдемо з новою Конституцією, новою Економічною доктриною та  кодексами"

У Полтаві відбувся Перший позачерговий всеукраїнський з’їзд «Партії простих людей Сергія Капліна». Делегати з усіх куточків нашої держави одностайно проголосували рішення брати участь у цьогорічних місцевих виборах. Політсила побореться за місця в радах усіх рівнів та за посади мерів міст по всій країні

Лідер «Партії простих людей» Сергій Каплін, виступаючи на з’їзді, заявив, що його політсила готова взяти на себе абсолютну відповідальність за все, що відбувається в країні:

 

«21 тисяча моїх однопартійців побореться за місця в сільських, селищних, міських, районних і обласних радах, за право керувати містами. Ми вдячні за підтримку представникам профспілок, воїнам АТО, всім активним і небайдужим простим людям. Нас не влаштують 5-10 чи 15%! Ми йдемо за абсолютною владою, щоб узяти на себе абсолютну відповідальність за те, що відбувається в країні. Щоб не йти на компроміси з “партіями-динозаврами”, партіями, які давно продались олігархам. Ми йдемо з новою Конституцією, новою Економічною доктриною та кодексами».

 

Партія планує вже днями почати обговорення своєї нової Конституції з народом.  Її мета, каже Сергій Каплін – перезаснування країни. Головне, що має вирішити Основний закон авторства Капліна – криза влади. В країні всю відповідальність на себе має взяти всенароднообраний Президент.

 

«Ми категоричні – в Україні більше не має бути посади Прем’єра. А керувати напрямками мають 5-7 міністрів, як в цивілізованому світі, а не 20. «Партія простих людей» виступає з ініціативою  скорочення кількості народних депутатів до 100. І нікого в цій країні більше не захищатиме недоторканність.» - заявив лідер політсили Сергій Каплін.

 

Сергій Каплін: "Ми йдемо з новою Конституцією, новою Економічною доктриною та  кодексами"

На черзі, додав лідер Партії, також презентація Економічної доктрини розвитку держави , Трудового ,екологічного та інших кодексів. Першим же завданням для себе партійці поставили боротьбу з «тарифами Яценюка».

 

Свій похід у велику політику молода політсила символічно почала саме з Полтави. Саме тут двічі перемагав на парламентських виборах її лідер Сергій Каплін. На Полтавщині він народився, тут же зароджувалася і «Партія простих людей».

 

Сергій Каплін: "Ми йдемо з новою Конституцією, новою Економічною доктриною та  кодексами"

 

«Партія простих людей Сергія Капліна» буде висувати своїх кандидатів у ради всіх рівнів, змагатиметься за посади сільських, селищних і міських голів по всій Україні та на Полтавщині зокрема. Візьмуть участь у виборчих перегонах висуванці й у Кременчуці та Кременчуцькому районі. Політсила представить гідних та незаплямованих кандидатів у депутати місцевих рад. На посаду міського голови Кременчука політсила може висунути когось зі своїх лав, чи підтримати іншого достойного кандидата. Хто саме це буде поки що не розголошується, а остаточне рішення кременчужани дізнаються вже незабаром – воно буде прийнято на міському засіданні Партії.

 

Сергій Каплін: "Ми йдемо з новою Конституцією, новою Економічною доктриною та  кодексами"

 

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх