Небайдужість як відмінна риса мережі АЗС

3.09.2015, 10:39 Переглядів: 2 772 Р

Небайдужість як відмінна риса мережі АЗС

Мережа автозаправок «Автотранс» знову радує своїх клієнтів, окрім якісного пального та лояльною ціновою політикою, приємними подарунками. Цього разу з нагоди 1 вересня на провідних об'єктах мережі автовласникам, які приїхали на заправку з дітьми, дарували фірмові повітряні кульки. Подібна акція вже проводилась 1 червня цього року і мала численні позитивні відгуки, саме тому керівництво підприємства вирішило повторити подібну акцію і приурочити її до Дня знань. Дані подарунки не були прив'язані до яких-небудь додаткових умов, для отримання достатньо було просто приїхати на АЗС, заправитись на будь-яку суму паливом або придбати товари в магазині при АЗК. Подібні акції компанії не переслідують прямі фінансові цілі, а спрямовані на побудову дружніх відносин з клієнтами, що відповідає стратегії роботи з партнерами компанії «Автотранс».

 

Не чужі для компанії питання батьківства та дитинства. Мережа автозаправок «Автотранс» відома своїми благодійними проектами. Зокрема, цього літа компанія допомогла Гадяцькому дитячому будинку у проведенні ремонту приміщень та придбала кондиціонер для Новосанжарського дитячого будинку-інтернату. Компанія не залишається осторонь соціальних та благодійних проектів у Кременчуці, зокрема компанія долучилась до надання гуманітарної допомоги в зону АТО до кременчуцьких нацгвардійців військової частини 3059, що здійснювалась на День незалежності України.

В компанії «Автотранс» переконані, що загальне благополуччя будується на діях окремих людей, спільні зусилля яких здатні вирішити будь-які проблеми та виклики. Компанія закликає інші підприємства, організації та пересічних громадян бути небайдужими до наявних суспільних проблем та разом крок за кроком наводити лад в нашій країні.

 

Більше про акції компанії

http://www.telegraf.in.ua/advertisement/2015/06/23/pvgp-avtotrans-ta-go-komanda-nebayduzhih-zavershili-vidachu-materalnoyi-dopomogi-veteranam_10046199.html

 

http://www.telegraf.in.ua/special/2015/04/13/velikodn-podarunki-vd-azs_10044527.html

 

http://www.telegraf.in.ua/advertisement/2015/05/31/dityachiy-nastry-na-avtozapravkah-avtotrans_10045684.html

На правах рекламы

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх