Ура, ми відкрились!

2.09.2015, 15:15 Переглядів: 5 941 Р

1 вересня, у всесвітній День знань, кондитерська «Слойка»  презентувала абсолютно новий формат закладу - street-food cafe.

Ура, ми відкрились!

Тепер всі відвідувачі «Слойки» зможуть насолодитися не тільки свіжою випічкою. У street food-cafe зібрані кращі світові рецепти найпопулярнішої вуличної їжі: хот-дог «Нью-Йорк», хот-дог «По-іспанськи», різноманітні сендвічі з натуральним м'ясом і свіжими овочами, а також безалкогольні напої на будь-який смак! за демократичними цінами!

Святкове відкриття пройшло дуже весело і цікаво! Музика, повітряні кульки, веселі конкурси від хлопців зі «Збірної Кременчука «Лукас» і, звичайно, море солодких призів. Протягом дня всі, хто зробив покупку в street-food cafe «Слойка», отримували шанс виграти фірмові торти від ТМ «Лукас». Смачним фіналом заходу став розіграш лотерейних квитків!

Як зазвичай свято зібрало навколо себе багато дітей та їх батьків, а також студентів і школярів, які відзначали свято знань разом зі street- food cafe «Слойка». Ну, а в самому кафе панував справжній ажіотаж, усім відвідувачам явно припало до смаку нове гриль меню.

Залишається відзначити, що свято по-справжньому вдалося! Ми вітаємо всіх учнів з новим навчальним роком і чекаємо в street-food cafe «Слойка» для того, що б смачно перекусити свіжими і якісними хот-догами і сендвічами. Всіх студентів чекає приємний сюрприз - знижка 10% на гриль-меню по пред'явленню студентського квитка.

 

Чекаємо на вас за адресою: Першотравнева, 20-а (ТЦ «Бізнес Букет»).

 

Переможці святкового розіграшу:

Ура, ми відкрились!

Шуварікова Олена
Ура, ми відкрились!

Журавель Юлія
Ура, ми відкрились!

Марина
Ура, ми відкрились!

Приходько Валентина
Ура, ми відкрились!

Шамрай Леся

http://lukas.ua/

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх